-Prensesannesii- BBBA Ayyy nasıll ya ben su içsem yarıyor 😂 gerçi doktor iyi gidiyorsun diyor çokta yemiyorum aslında vitamin ve demir eksikliği ilaçları bi yandan aldırıyor inşallah ilerleyen zamanlarda yürüyen göbüş gibi olmam 😂🫠🫠
-Prensesannesii- murvet_98 Maşallah 🤩 nasıl bu kadar formunu koruyorsun yemiyor musun su içtiğim an kilo bende😂😂
-Prensesannesii- Zeyzey055 🙏 Sizinde az kalmış Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza ilk gebelik mi ☺️ normal mi istiyorsunuz sezeryan mı 👀
BBBA -Prensesannesii- valla ilk gebeliğim dede 11 kilo almıştım. Son zamanlarda daha çok alıyorsunuz ama dikkat edin
murvet_98 -Prensesannesii- yememde icmemde aynı aslında ilk çocuğun peşinde koşmaktan almıyorum galiba diycem ben ilk çocukta da doğuma kadar 7 kilo almıştım doğumda oda gitti zaten ben hep zatiftim zaten kilo almaya elverişli bı vücudum yok metabolizma dan kaynaklanıyo galiba 😂😂
balevlatlarim3535 Bir ben çok alıyorum sanırım 😭 53 ile hamile kaldım şuan 63um ama daha 24. Haftadayim. Birde tüp mideliyim aşırı derecede moralim bozuluyor aynaya bakamıyorum artık. Göğüslerim falan aşırı aşırı büyüdü
-Prensesannesii- balevlatlarim3535 Oıuuyy demeyin öyle tüm aynalar kıskansın güzel hamileliğimizden 💖🌸 kullandığınız ilaç var mı peki acaba ondan mı doktorunuza danıştınız mı
Yorgunanne63 balevlatlarim3535 o zman ekmeği karbonhidrati azaltın dikkat edin kendinize.olan yine bize oluyor
Hbb19 balevlatlarim3535 üzülme yalnız değilsin 🤣 62 ile kaldım 24. Haftamda 72 kilo oldum. Doktorum diyetisyene yönlendirdi 26+4 um sabitim şu an.
Zeyzey055 -Prensesannesii- 2. Gebelik ilki zorunlu sezeryan 32. Haftada Gebelik zehirlenmesi yaşadım… teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim
Minikayak24 -Prensesannesii- bencede güzel bişey bende almaıdm 6 aylık hamileyim ama kimse anlamıyor 😂 3 kilo almışım sadece
TKumsall mybaby4 evet ama şey gibi değil böyle kemik gibi görünmüyordum şimdide çok tombul gözükmüyorum aslında ama bana garip geliyor biras🙄