123Hamis123 Neden böyle, elimle uzanıp şöyle hafif bastırıp dürttügümde kımıldıyor hemen geri duruyor. Hareket ediyor gün içinde ama aşırı az böyle olan var mı ya
Linaa90 123Hamis123 nasıl oldun canım var mı hareketler de değişiklik benim ki dün baya hareketlendi çikolatalı kek yaptırdım eşime 😂😂
aysenr9918 123Hamis123 Bende 31+4 oldum ve bir haftadır hareketlerini daha az hissetmeye başladım doktorum normal olduğunu söyledi ara ara hissediyorum kımıldıyor onun yeterli olduğunu söyledi takip et çok endişe edersen gelirsin dedi ama bu haftalarda normalmiş
Ofkubra Bu haftalarda az hissediliyor. Benimde öyleydi . Tatlı yiyip sol tarafınıza yatın bi de hareketli iseniz gün işinde kımıldamışsa bile hissetmeseniz normal. Eğer içiniz rahat etmiyorsa bi doktora görünün
Mucizelerim1 Bizde 32+3 olduk düne kadar kıpır kıpırdı hatta canımı acıtıyodu bi anda kesildi ufak ufak hareket ediyor. İlk gebeliğimdede böyleydi. Son haftalarda baya hareketsizleşiyolar
123Hamis123 Mucizelerim1 ana benimki bayağı hareketsiz coook nadir bir tekme yada karnımda hareketini hissediyorum. Korktum hemen bende işte ☹️