pinaarrylmz embriyoyu ilk kez kaçıncı haftada kese içinde gördünüz kızlar? 6. haftanın başında boş gebelik tanısı konabilir mi?
Alya_annesi pinaarrylmz ben 5+3 te gittim keseyi gördüm içinde nokta kadardı bebiş çok küçük tü bu hafta tekrar gidecegim
mihraveannesii pinaarrylmz 6+3te gittim kese varsı bebiş yok ama boş gebelik vs demedi doktor henüz çok erken haftaya gel dedi bekliyorum
Dynbfofrt pinaarrylmz hayır koyulamaz bana 6+3te bebek yok dediler alcaz dediler bir hafta sonra gttiğimdr bebek oluşmuş kalp atışı başlamıştı
pinaarrylmz mihraveannesii benimki hemen dedi bos gebelikte olabilir iki haftadır günlerim naısl geçti bilmiyorum beslenemedm bile öyle dedi diye 3 gün sonra kontrolum bakalm bakalm sonuc ne olcak tam 8. haftama girince gitmiş olcam
zulosyazici Kuzu bazen kese zarı kalın olabiliyomus doktorum oyle dedi 7 ye kadar bile gorunmeyebilir demisti.. insAllah hakkında hayırlısı olsun 🩷
pinaarrylmz zulosyazici ay inşallah öyledir bende 2 hafta bekledim iste ayın 9 unda kontrole gitcem tam 8. haftama girdiğimde gitmiş olcam yani
mihraveannesii pinaarrylmz hakkımızda hayırlısı olsun geç döllenme vs olabilir yada cihazlar çok kaliteli değildir belki. Korkutmayalım kendimizi başta bende korktum ama içimi rahatlatıyorum inşallah hayırlısıyla bebişleri görür kalp atışlarınıda duyarız❤
mrv2505 pinaarrylmz ben de bugün bı heves bittim 7+3 boş gebelik dedi. Kendi kendine dusurursun düşmezse kürtaj dedi. Bilmiyorum nolucak 😑
pinaarrylmz mihraveannesii bugün bende gittim son adetime göre 8+5 günlük ilk defa yolk kesesini gördüler detaylı ultrasonra ama bebek yoktu haftaya tekrar cagırdi kendi kendine düşmezse kurtaj olunur
pinaarrylmz Dynbfofrt bugün bende gittim son adetime göre 8+5 günlük ilk defa yolk kesesini gördüler detaylı ultrasonra ama bebek yoktu haftaya tekrar cagırdi kendi kendine düşmezse kurtaj olunur
pinaarrylmz mrv2505 bugün bende gittim son adetime göre 8+5 günlük ilk defa yolk kesesini gördüler detaylı ultrasonra ama bebek yoktu haftaya tekrar cagırdi kendi kendine düşmezse kurtaj olunur