Dila23 affa Ben de 28 haftaya yeni geçtim. Ağırlaştigimi çok net hissediyorum, ayrıca ayaklarım ödemlenmeye başladı. Birde üstelik gebelik şekerim çıktı, şeker takip cihazıyla besleniyorum( Vallahi hepimize Allah sabır versin
Happy20 affa 27+6 selamlar mide bulantısı vs yok sadece arada doguracam gibi his bende de var bu arada cinsiyet erkek 😅🌸
Seh999 Benim sırt ağrım çok oluyor ya onun harici her şey yolunda. Hergün yürüyüş ve 2 günde bir egzersizlerime devam ediyorum.
Avril Seh999 maşallah size ya evin içinde iki adım atsam pertim ben egzersiz yaptığımı düşünemiyorum bile 😭 36 haftayı dolduralım da ondan sonra zorlayacağım kendimi ama düzenli yürüyüş falan o zamana kadar zorlamak istemiyorum ne olur ne olmaz buralarda da habire olumsuz şeyler okuyunca insanın psikolojisi bozuluyor
Seh999 Avril canım aslında ağırlaşmadan alıştır kendini yoksa o haftalar zor olur asıl öyle zorlanırsın. 40 dk yürüsen yeter hafif tempoyla. Egzersiz de yormadan zaten günde 1 set falan yapıyorum ben normalde 3 set diyor mesela
Asel-2023 Okamas61 3.cu hamileliğim bu ilk kızım da 34 de yattım bı durdurdular 41+6 da doğdu ikinci oğlum da sorun yaşamadım suni ile 40+2 de doğdu 🤣 ama bu korkutuyor beni
Okamas61 Asel-2023 buda benim ikinci hamileligim ilk bebgimi 31+3 sezaryanla dogum yaptim bebek harektsizligi uzerine gttim kan akisimi bozuklugu denildi ve direk sezaryana alinim 6 gun yasadi prensesim sonra vefat etti simdi tekrar hamileyim buda kiz cok sukur rabbime ama cok korkuyorum birdaha ayni seyleri yasiycam diye odum kopuyo
Elifcanblt affa bende 26+6 yım yarın 27 olacağım fakat bende bebegi hep aşağıda hissediyorum yukarı da çok ama çok çok nadir oluyor tekmeleri bazen . Aşağı göbeğimin altında çok afedersiniz cinsel organımın üzerinde yani bu normal mi ya bazen şok oluyorum oralar da ne işin var kızım diyorum 😂 sizlerinde öyle midir acaba 😊
affa Elifcanblt aynen akşamları daha hareketli oluyor.ve kız bebekleri zaten hərəkətli oluyormuş.Uzandigimda sırt üstü midemden vurduğunu düşünüyom.agirlik çöküyor 🤣