__tugbaa__ Kızlar stand mikser almayı düşünüyorum. Ama çok kararsızım önerebileceğiniz marka modeller hakkında yardım edermisiniz
5995 Maddi durumunuz el veriyorsa kitchenaid öneririm malzemesi döküm ve tam evladiyelik bi ürün çokça tavsiye…
kubrasena Emsan kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim annemde kız kardeşimde teyzemlerde çevremde herkese aldırdım çok memnunuz
kubrasena __tugbaa__ bi araştırın benim bütün işlerimi görüyor düşün içli köfte çiğ köfte vs herşeyi yapıyorum
NewMom___ benim ki bu ürün hız ayarı 10 a kadar çıkıyor diğerlerinde 6 en fazla birde smoothie aparatı var
__tugbaa__ NewMom___ bi aparat olayıda güzelmiş gerçekten hamur felen yoğururken bir zorluk yaşamadınız dimi
NewMom___ @__tugbaa__ yok hayır hamurda yoğurdum bunda kekte çırptım sadece ben biraz erinen bir insanım devamlı kullanmıyorum aparatlari yıkaması felan gözümde büyüyor 😀 kek hamur için olan başlıkları da demir plastik değil oda önemli bir detay bence düşünebilirsin bu ürünü 👍🏻
Drysvrucr Ben arzum kullanıyorum hediye gelmişti günlük işlerimi görüyor ama satış danışmanı olduğum zamanlardan biliyorum bu işin en zirve markası kenwood dur tamamen prof bir makinedir eğer maddi imkanın yetiyorsa onu almanı tavsiye ederim
__tugbaa__ Drysvrucr benm için biraz pahalı o kadar vermek istemiyorum Max 10 12 civarı çıkmak istiyorum çok teşekkür ederim. Karaca veya korkmaz hakkında bilginiz var mı
CnsLpsNc Karacanın kini kullanıyorum ben çok memnunum, hatta ben aldıktan sonra hamur sıyırma aparatı da eklediler modele daha da iyi oldu bence düşünebilirsiniz
Drysvrucr __tugbaa__ Karaca elektronik tavsiye etmem. Korkmaz hakkında bilgim yok. Ariette markasının fiyatlarına da bakın isterseniz