Samet31 Sağ lateral ventrikul 15.5 mm. Sol lateral ventrikul 17.5 mm. Arkadaşlar eşim 28 haftada bu güne dek herhangi bir problem yoktu bu gün doktor böyle bir tani koydu nedir başına gelen varmı ?
gokcetugumm Samet31 teyzeme de dediler hemde kafasında kist var dediler evet doğduğunda kafası sişti ve içi su dolu gibiydi kocaman bı kafa daha var gibiydi ultrasonla baktılar zamanla kapanır dediler şimdi 4 aylık neredeyse kapandı birde siz covit asisi oldunuz mu acaba
ikiprensannesi__ Samet31 bilgim yok rabbim korusun evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲 Allaha emanet inşallah minik yavru umarım yanlış teşhistir
Samet31 Söyledi evet bu gibi şeyler tedavi durumunu sordum şu an bir şey yapılamaz doğum sonrası emar sonucuna göre cerrahi ameliyat dedi 😔 kalıcı hasar da söz konusu gibi şeylerde dedi
affa Samet31 benim arkadaşım vardı.onunda çocuğu boyleyldi .birde kilo alımı yavaslamisdo erken doğum yapdi ama şükür iyi bir şey yok.sikintar misafirdir gelirler giderler.belki Allah sabr etmeni bekliyordur
defnezumram Samet31 evet doğum sonrası bebeğe şant takılıyor beyninde biriken suyu böbreklere aktaran bi sistem ama belkide öylede olmayabilir ya
Samet31 affa Ben yurt dışındaydım ordaki doktorum herşey çok iyi problem yok diyordu doğum için geldim 1 haftadır burdayım ilk gittiğim doktor ve yıkım ya ordakiler demedi dedim bu güne dek bı şey bilmiyorlar o zaman dedi 😔