Aybik25 25 hafta 3 günlük hamileyim, sağ belimden ayağıma doğru çekilme oluyor kalkarken yürürken zaman zaman zorlanmalar yaşıyorum. Yaşayan var mı ? Önerisi ya da bir ilaç takviyesi kullanan arkadaşlar var mı? 😊
Seymakocabey Aybik25 kesinlikle magnezyum icmeyi ihmal etme yuruyemedim berbat haldeydim megnezyum bir kere ictim yurumeye basladim kizimdada yasadim bu gebeligimdede
5995 Huzursuz bacak sendromu diyorlar canım hamileliğin 23. Haftasından itibaren bende de o sorun var şuan 32 haftalik hamileyim hala devam ediyor. Sebebi magnezyum eksikliği… ilaç da kullanıyorum ama hala devam ediyor
Aybik25 5995 Magnezyum kullanmıyorum bir süre kullandım sürekli kullanmak iyi değil demişti doktorum, ihtiyaç dahilinde kullanmak gerektiğini söylemişti. Ama tüm işimi aksatıyor 😓 magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?
Aybik25 Cansel76 Sizin erken başlamış 😓 magnezyum takviyesi şart genelde kız hamileliklerinde oluyor diyorlar. Benimde kız sizin ? 😊
5995 Aybik25 evet benimki de hala devam ediyor bu sadece hamileliğe özel değil sonrasında da geçmeyenler var
Aybik25 Cansel76 Ayyy meraktan çatlardım ikili testte belliydi, tam net 14. Haftada öğrendik detaylıda tamamen emin olduk 😅