Kumsal_asya 👑4.aralık.salı👑 Rabbim sağlıklarıyla,hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin inşallah. Suyum çok fazla 37+6 da sezeryan randevusu verdi dr. Ayrıca serklajlıyız. Dua herşeyin ilacı 🤲🏼 Rabbim tüm annelerin ve anne adaylarının evlatlarını bağışlasın. 🤲🏼👑💙
Edabyksk Kumsal_asya aynı gün doğum yapıyor olacağız, yüksek tansiyon ve preeklampsi teşhisiyle 37+0 yani 4 Aralık Salı gününe sezaryen olacağım ben de...
Yasminadem Kumsal_asya biz de Salı gününe kadar bebişim gelmezse Salı sabahı gideceğiz vücut müsaitse suni sancı ile normal Doğum değilse sezaryene alınacağız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻 Sağ Salim kucağımızda bebişlerimizle evlerimize dönmeyi nasip etsin ☺️ Bu Arada biz Salı günü 41+3 olacağız
Kumsal_asya Yarendilan28 aminnn cümlemizinki inşallah sağlığıyla hayırlısıyla doğmasını nasipetsin rabbim sağolun ☺️
Kumsal_asya Edabyksk ayy 🥰 rabbim sağlığıyla hayırlısıyla doğmasını nasipetsin inşallah. Allah acil şifalar versin canım İnşallah herşey iyi geçer
Kumsal_asya AygyulSina 🤩 çok heycanlı dimi niye sayılmasın rabbim sağlıklarıyla hayırlı doğumlar nasipetsin🥰
Kumsal_asya Cilga 🥰 ne güzel rabbim yardımcınız olsun ağrısız kolay doğum nasipetsin. Sağlıklı,hayırlı olsun inşallah
Kumsal_asya Yasminadem rabbim yardımcımız olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Sağlığıyla hayırlısıyla doğsun 🥰
Duygu44 Bizde 38+4 olduk henüz bi belirti YOk bi an önce kucağıma almak istiyorum🙏🏻 gerçekten zorluyor artık hamilelik 😢🤰🏻
Kumsal_asya Duygu44 al bendende o kadar 😢 Suyum o kadar fazlaki inanın karnım patlayacak gibi artık. Çok zorlanıyorum bende. Allah kolaylık versin bizlere☺️