ayseeeeeeee Sedanurumut benim de aynı bel ağrıları başladı gece uyuyamıyorum bütün vücudum ağrıyor Su gibi terliyorum ikinci doğum olacak ama hiç böyle hatırlamıyorum ilkini🙈
Demetus Sabaha karşı bol kramplı uyanıyorum bu adalar yordu :(( magnezyum ve sade soda muz da tüketiyorum ve bu ara aşırı arttı
ayseeeeeeee Demetus benim de 32. Haftadan beri başladı özellikle kasik agrisi kontrolde bebek baş aşağı donmus dediler nst de sancı vs. çıkmadı şimdi 36. Haftadayim karnım da ilkine gore çok büyüdü muhtemelen ondan zorlanıyorum artik daha cok bel ağrısına çevirdi
ayseeeeeeee Sedanurumut 36. Haftadayim ağrıların doğum sancısı ile alakası var mı bilmiyorum ama her seferinde acaba doğum sancısı mi diye düşünüyorum 🙈
ayseeeeeeee Sedanurumut orası öyle de doğum başlangıcı mı diye yakın zamanda kontrole gidersem inşallah anca içim rahat olacak
Bskaysy 5995 30 haftalık hamileyim kaburga ağrısı bende de oluyor canım göbeğim iyice yukarı çıktı artık. Özellikle tekmelediğinde kaburgalarım çok acıyor :,) bebeğin konumundan alakalıdır. Uzanmaya çalış ben otururken daha çok ağrı hissediyorum
5995 Bskaysy aynen ya benim bide boyum kısa karnim çok çabuk çıktı bebek 2kg bu halde böyleyim daha çok kilo alınca nasıl durmam ağrıdan bilmiyorum
Gizemengin35 Gizemengin35 aynı acı Bn çok paniktim özelde özel diodum gerek yokmuş gerçekten.. aynı acı hepsi bu
benoanne Gizemengin35 bende devlete döndüm şuan. Bende memnun kaldım. Yani bide insan düşünüyor aynı şeyleri yasicam stres acı falan niye para vereyim diye düşünüyor.Bebegimizi sağlıkla kucağımıza alalimda inşallah nerde oldugu pek önemli değil gibi
ayseeeeeeee Sedanurumut kontrole gittim bugün bu arada canım nstde sancı cikmadi ama sancı oluyor kasıklarda belde demekki doğuma hazirlayan yalancı sancı doktor bu haftalarda normal dedi
ayseeeeeeee Sedanurumut evet heralde öyle ama yorulmamak dinlenmek de gerekiyor yorulunca çok daha kötü oluyor ama ne mümkün