Sedanurumut Nur-kaynak sezeryan olunca 38 ve sonrasında alınabiliyor. 38 den öncesi çok erken geldi bana oda geç döllenme+ sat farklı gidiyormuş başta.
Nur-kaynak Sedanurumut bebegının kılosu ıyıse dedı ve 38. Haftada alırım dedı bna ztn adet tarıhıme göre hesapladık o sekılde 15 Eylül olarak ayarlandı
5995 Muhkub60 ah öyle mi? Gerçekten kırık ve batan bi parca varmış gibi hissettiriyor. Başka bise olma ihtimali korkutmuştu teşekkürler 🙏
Kubrademirli 5995 ben de 32ye gircem bu hafta hazırlamayı düşünüyorum erkenden hazırlıyım kenarda dursun ne olur ne olmaz dedim
defnezumram Demetus aynı haftadayız aynı durumdayım yatsam daralıyorum çok otursam daralıyorum ne halt yiyeceğimi şaşırdım valla😂😂
defnezumram elifaydinn bende 38de diye biliyorum beni 39da alırlarsa zaten 4 kilo bebe çıkartırım heralde 😂
5995 Kubrademirli ya bide havalar sıcak gun geçtikçe daha da agirlasiyoruz agrilarimiz artıyor ne kadar erken o kadar iyi bence
Kubrademirli 5995 aynen öyle canım benim de iki gündür hafif kasık ağrım oldu ve sürekli halsizlik uyuma isteği var ama sıcaktan uyunmuyor da Allah yardımcımız olsun valla 🤦♀️
Gizemmiray35 Demetus evet çok heyecanlıyım korku da var benim 3. Sezeryanım olacak kısmetse biri 16 biri 10 yaşında iki kızım var ama sanki ilk çocuk gibi bi heyecan var evdeki herkeste