Kizlaaarr ben dogurduummm🤭🤭 hep burda hikayeleri okuyodum bana da yazmak nasip oldu cok şükür. 29.07.2023 39+6 haftalikken benim hicbir belirtim yoktu hala daha dogmaz zaten diye alacatiya gezmeye gittik ara ara kasilmam oluyodu ama son 2 haftadir ara ara hep oluyodu zaten diye onemsemedim. Baya yuruduk gezdik alacatida onunda etkisi olabilir saat 15.00 gibi sancilarim hissedilir sekilde olmaya basladi ama 15 dk da bir gelip gidiyodu. Eve donerken hastane yol ustuydu bi ugrayip bakalim dedik ama dayanilmiycak sanci degildi geliyodu gelince kasiliyo sonrasinda bisey yok sanki sanci hic yok gibi. Gayet iyiydim yalanci mi gercekmi onu merak ettik yol ustu ugrayalim eger dogumsa acilma durumuma gore eve geliriz dedik doktorumla da o sekilde konusmustuk zaten. Hastaneue gittik nstye baglandim sancim vardi 1.5 cm aciklik olmustu ama cok hissetmiyodum sancilari ben. Sonra 8 dk da bir e dustu sancim yatakta hareker etmeden yattigim icin sanci gelince baya hissdiliyodu. 3 4 ayri doktor gelip bakti daha sonra cati muayenesi falan yapıldı. Iri bebek dediler. Ve cati muayenem pek basarili olmadi acikcasi cok kastim kendimi catimda cok darmis bebek boyutina gore o yuzden sezaryen onerdiler. Bebek iri olunca korktum kabul ettom ve sezaryen icin aclik saatinin dolmasini beklemeye basladik ama bu surecte sancilarim 3 dk ya dustu. Kıvranıyodum baya 6 saat sanci cektim az daha beklesem normal doğururdum bence 😂
Aclik saatim doldu. Esimden benden onay aldıktan sonra sezaryene aldilar. Belden igne olayi falan hic bisey gercekrne hic acimadi hissetmedim ben sanci çektiğim icinde olabilir o surecte ama igneyi hissetmedim. Baya uykum vardi zaten sanci cekerken cok yorulmustum. Ameliyat basladi 5 6 dk sonra bebisimin sesini duydum ne ara aldilar ne ara dogdu anlamadim hic bisey hissedilmiyo baya rahat konusa konusa yaptilar. Sadece sonrasi biraz zor dikisler agri veriyor yurume asamasi biraz zor ve karina bastirma olayi ama bebisin kokusu herseye deger. Herkese saglikli doğumlar nasip olsun insallah biraz uzun oldu hakkinizi helal edin🥰🤲