Sema166 benim riskli gebelikti 8 gün hastanede kaldım. Şansıma tekli odadaydım refakatçimle ama eşiniz refakatçi olamıyor. Çünkü o katta kadınlar var hep. Görüş saati oluyor 18.00 21.00 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Eşim baya durmuştu en son böyle görevliler odaları kontrol ediyor ziyaret saati bitti diye o zaman çıkıyordu😂 Bazı odalar iki kişilik bazıları tek. Güzeldi temizdi hastene sürekli temizliyorlar biz baya uzun kalınca herkesi tanımış olduk 😅 benim karnımdan sıvı almışlardı doğum öncesi doktorun odasında o yüzden vakit yoktu sondayı orda taktılar öyle abartılan gibi bir şey değil bende çok korkuyordum. Doğumhane öncesi bi odaya alıyorlar bekleme gibi sedyedeyken sonra ordan doğumhaneye spinal yaptılar bana onu da çok abartmışlar açıkçası o iğneden de korkuyordum hiç öyle korkulacak bir şey değil. Hasta yardımcıları oluyor ya öyle bi abla bana sarılmıştı hatta hareket etme dediler. Zaten kısa sürede bebek çıkıyor sen hiç bir şey duymuyorsun. Dikme işlemi biraz daha uzun sürdü sanki doğuma göre hatırladığım hani bir an önce bitsin modundaydım. Sonra bekleme odasında tekrar alıyorlar elektrikli süpürge gibi bir şeyle sıcak hava veriyorlar ısınıyorsun ordan odana götürüyorlar Pipet götürün yanınızda ben ilk su içeceğim zaman o şekilde içmiştim. Sonra rutın işte serum takıyorlar kontrol ediyorlar seni serumun bitince haber verin diyorlar bu şekilde. Bizim bebek gözlem amaçlı yoğun bakımda kalmıştı o yüzden yanımıza gelmemişti diğer süreç nasıl oluyor bilmiyorum. Bebek battaniyesi koyun bi de kendinize battaniye koyun veriyorlar ama üşüme oluyor sezaryen sonrası.