Balbebek012 bebesiannesi hangisi içine siniyorsa onu kat. Klasik ama kızlara zeynep elif ismi çok yakıyor yeni isimlerden Lina Alin Liva çok gğzel bence
-_Esra_- yesillimonn arkadaş soru sormuş diyor ki hiç duyulmadık kız ismi mi yoksa bilinmiş kız ismi mi diyor kendince sanırım galiba 😂😂😅😂😂😂. Şu an ben de eror verdim
bebesiannesi yesillimonn yani demek istedim ki hiç duyulmamış kız ismi mi koysam yoksa düz isimlerden yani bilinmiş isimlerden mi koysam 🙈
bebesiannesi -_Esra_- hahaha yaa yanlış yazdım ama sen doğru anlamışsın açıklamışsın teşekkür ederim 🤩
umudumsun35 Kız ismi arayanlar sukeyna koyabilir.Hz Hüseyin’in kızının adı.bende koyacaktım ama biz ismimiz koyduk artık.anlami da çok güzel gerçekten dile de hoş geliyor.Sukeyna…
Catsofmom umudumsun35 Sukeyna nedir bacım Allasen ya 🙈🙈 Türkçe isimlere kıran girdi sağımız solumuz her yerimiz arap. Bugünde kadın Hanbala bin hızeyfe koymuş yavrunun adını arap atı gibi 🥺🙈🙈🙈
Dzb nnurergun_1103 kızımın ismi Zümra çok Akıllı ve sakin bi bebekti şimdi 9 yaşına girecek çok işçi kızım hep bana Yardım eder 😊
ladyax bebesiannesi ben ipek ve inci ismini çok seviyorum ancak çok fazla insanda var bu yüzden duyulmamış az kullanılan bir isim seçmeye karar verdik Talya ve Nova arasında kalmıştık nova koyacağız