Merhabalar herkese 39+3 haftalık hamileyim cuma kontrolüm vardı doktorum bebeğin suyunun azaldığını söyledi alttan muayene ettiğinde de açıklığım bir önceki muayeneden bu yana ilerlememiş 1 cm gibi bir açıklık var dedi bebek doğum pozisyonunda pazartesi yatışını yapalım suni sancı ile normali deneyelim herhangi bir sorun olursa sezeryan dedi onun dışında en geç çarşambaya kadar beklerim sonrası için sizden imza alırım ben riske atmam dedi biraz moralim bozuldu biz de pazartesi kontrole gelelim dedik aksi bi durum olmazsa Çarşamba yatışı kabul ettik. Eve gelince sıcak duş aldım evi süpürdüm pilates yaptım ertesi gün yani bugün sabah kahverengi sümüksü akıntı geldi nişan olabileceğini düşündüm doktora sordum alttan muayene ettiği için gelmiş olabilir dedi onun dışında rahim ağzı yumuşamaya başladıysa onun belirtisi de olabilir dedi ağrılarını takip et suyun gelirse beni ara dedi, şu anda da belim ağrıyor pilates topunun üzerindeyim hızlandırmak için neler yapabilirim bir de nişan geldikten sonra ne zaman doğum başlar tahmini tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻