Busrakkaya hiç kimseyi dinleme, benim hamilelikte çok bulantım vardı bulantım yüzünden iki günde bir acile gittiğim oluyordu, sen çok mıy mıysın normal yapman imkansız diyenler oldu çevremde. Ama mis gibi de normal doğurdum. İnşallah ikinciyi de normal doğururum diyorum. Kendini hiç korkutma, tabiki doğum zor ama bu sadece normal için değil ki sezeryan da zor. Sonuçta dünyaya bir bebek geliyor ikisinin de farklı zorluğu var. Ama ne yalan söyleyeyim ben normal doğumu daha zor bekliyordum o da büyük ihtimalle çevreden duyduklarım yüzündendi. Yedi buçukta çatala çıktım sekiz de doğurdum, bebeğim çıktığı gibi de tüm ağrım sızım bitti. Yürüyerek çıkmak istedim düşün yani. Dışarı çıktığımda on dakika önce doğuran ben değilmişim gibi gülüyordum.
Sakin ol, duanı et. Ve bol bol hareket et, duşta squat yap. Eğil kalk yerleri çömelip sil son günlerde hep bunları yapıyordum ben. Tam kırkıncı haftada sancım başladı, bebişim gününü beklemeyi tercih etti 😄 Kimseye kulak asma, çok güzel geçecek doğumun inşallah 💜