-obiranne- Candef walla klimadan ayrilmiyordum.simdi memlekete geldim serinledim.insallah geri döndüğümde serknlemis olur
Candef Hndgn çok iyi yapmışsınız ben de bu hafta kaçıyorum inşallah 😀biraz gecikmeli oldu ama ilk defa bu kadar sıcağını gördüm urfanın gerçekten çok zoor
Candef Hndgn amin ,öyle mi sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Ben de nasipse şubat 😊 hangi doktora gidiyorsunuz
Candef Hndgn metrolife Tuna Akçala gidiyorum,çok memnun kaldım ben de biraz yoğun ama ilgisi bilgisi beni çok memnun bıraktı
Mavidunyamm Hndgn merhaba ücret ne kadar veriyorsunuz. Birde bildiğim kadarıyla perinatoloji doktoru kendisi değil mi
Candef Hndgn evet ücret ne kadar bu arada perinatoloji alanında da bilgiliymiş eğer kendi doktorum yapmazsa bu alanda emre beye başvurabilirim
tciftci Ben doğum yapmak için 36.haftamda urfaya geri geldim memleketten çocuğun eşyaları odası burda diye 😬 2 hafta oluyo 🥵
Candef tciftci ooo Allah yardımcınız olsun sona yaklaşmışsınız,sizi sıcaklar zorlar biraz inşallah sıcaklıklar haftaya düşüyomuş 😣 sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu