esnyz14 Nerfemm Çok teşekkür ederim bizde kayısı hoşafı hazırlayacağız birde bestlakın falan damlasını önerdi doktorum inşallah gelir sütümüz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin🫶🏻
MintPink Nerfemm ben de kayısı kompostosu yaptım ama üzümü nasıl yapsam bilemedim. Kara üzüm almıştım. Siz nasıl hazırladınız? Benim de doğumum yarın Atahan bebeğim geliyor 🥲
Nerfemm MintPink kız benimde bebegim yarın atahan geliyor😂😂😂 tesadüfe bak. Ben üzümü bir paketi suda beklettim 10 dakika. Sonra süzdüm 7 8 bardak su ekledim kaynattim kaynayinca yarım cay bardaği seker 1 2 damla limon ekleyip 5 dakka kaynatıp kapadim.
esnyz14 MintPink Benim çok ani oldu kayısı bile hazırlayamadık, ama bol kahve bol sıvı gaz çıkışında çok faydalı. Bol bol emzirin acıyacak ama sakın vazgeçmeyin sütünüz yetecek aksini düşünmeyin mideleri küçücük zaten
MintPink esnyz14 evet yarın 10.30 da kavuşuyoruz Allah ın izniyle Karnımdaki hareketlere hıçkırıklara o kadar çok alıştım ki, biraz hüzünlüyüm 🥺🥹
MintPink Nerfemm ne güzel tesadüf 😍 sağlıkla gelsinler inşallah Tarif için çok teşekkürler eve döndükten sonra deneyeceğim
Yorgn esnyz14 ayyy bi tuhaf oldum normalde verilen tarihti Ama sabırsız kızım 29 temmuzda gelmek istedi.herkese hayrli kolay doğumlar diliyorum