Sahdormommy minibebisim ya benimde çok erken çıktı herkes ayımı cok fazla sanıyorlardı suan 25 haftalığız ama sekız aylık gibiyim iç karnım dar benim 😀
Papatya688 minibebisim ben 36+3 ama hala dışardan görenler anlamıyor göbeksizliğin rahatlığına diyecek yok 5 kilo aldım enteresan bir hamilelik geçiriyorum 😇😅
Minikmucizemmm23 minibebisim 14+2 olduk karnım baya belli olmaya başladı pantolonlarım olmuyor maalesef yeni pantolon arayışındayim 🙈🤰🏻
minibebisim Zaten biraz tombiktim, tartıda kilom hamile kaldığımdan daha düşük ama göbüşüm kocaman oldu 🥹🥹
minibebisim Papatya688 ben de hiç çıkmaz sanmıştım 😂😂 ben burdayım diyo bebişim ya 😂 kilo verdim bu haftaya kadar ama karnım çıktı işte
minibebisim Minikmucizemmm23 lcwden hamile pantolonu alcam artık 😂😂 lastikli falan giyiniyorum onlar bile sıkıyor 🤪
Birminikannesi1 Minikmucizemmm23 aynıyız bende 14+2 çok hafif göbeğim çıktı hala pantolon giyebiliyorum 😃
minibebisim aslanprenses_ kız 25 hafta büyük bi bebek zaten bana bak 15 haftada pıt diye çıktı hahahaha tutamıyorum 😂
minibebisim Papatya688 evet böyle daha güzel geliyorum hatta gözüme 🥰🥰 sağlıkla kavuşalım da inşallah 💓
Mrvcakatt minibebisim benim aksam 3 aylik oluyor :)) olsun gari ya Kilo aldin mi 0.8 almisim onu verecegim ama