Canalp24 Trldyg zaten kullandın ilaçlar bit gün sonra normale döndürecek yani hayatına devam edeceksin ki etmek zorundayız birde yanı başımızda bizden destek alan bir tane daha evladımız var
Slnaycn Trldyg hiç moralini bozma en güvenli yerdesin şuan doktorlar riske atmaz 🤲Allah’a emanet ol 🥰
ikiprensannesi__ Trldyg inşallah bebek biraz daha bekler ve sağlıkla kavuşursun sanciyi serum iğne vs durduyorlar umarım kanamanda hemen biter ve minik yavru gününü bekler sağlıkla kavuşursun 🤲🤲🤲
Trldyg Napimyha nst bağladılar sadece rahim uzunluğu olctuler normal dediler sancı sık ama eğer yurusem toparlanıyor çocuk çok fazla yatarken bir şey yok
zezee-02 Hamilelik sırasında hormonların dalgalanması ve vücuttaki kan akışının artması, rahim ağzını oldukça hassas bir hale getirir. Bu nedenle, pelvik muayene veya cinsel ilişki sonrasında kahverengi akıntı oluşabilir.
Trldyg zezee-02 yok canım burda yoğun bakım ünitesi olan araştırma Hastanesi’ne geldik her hangi bir erken doğum olur diye
Glsendmn54 Trldyg Bendede 11 haftada olmuştu kanama Benim plesentam rahim agizindaydi o sebepten kanama yapıyormuş bende progestan kullanıyorum 1 aydır Rabbim yardimciniz olsun kötü dusunmeyin inşallah geçer sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim 🤲
Trldyg Glsendmn54 sizde de çok erken olmuş bizim plasenta da sorun görmedi insllah iyi oluruz bizde 🌸
Bogaburcu Trldyg canım hiç korkma benim 30 haftalıkken doğumum başlamıştı sancı ve 2 cm açılmam vardı ama 35 haftaya kadar tutabildik içerde serumlarla ilaçlarla merak etme yani içini ferah tut
Trldyg zezee-02 yok canım bunlar nts den sonra direk yatış imzalattılar ne kadar kalacağım da belli değil iğne reçetesi verdiler alalım diye progostrron