Mhtpgnby Benim sabahları özellikle hiç iştahım olmuyor zoraki kahvaltı yapıyorum bebeğim için ama resmen ağlıcak gibi oluyorum insan kahvaltı yaparken ağlamak ister mi kafayı yicem .. Şu sabahları aç uyanan insanlara öyle özeniyorum ki .. kaçıncı haftada açılıyor iştah
Esmaa53 Mhtpgnby ahhh ahh tv de bile yemek görmeye katlanamıyorum. Sabahları ben de bikaç gün katlandım kahvaltıya ama şimdi çorba içiyorum sabahları da
Mhtpgnby Esmaa53 Yumurta yemem gerekiyor diye başlarda 2 tane yumurta haşlıyordum ve tiksindim yağda yapmaya başladım ondanda tiksindim şimdi menemen yapıyorum büyük ihtimal ondanda tiksinicem .. kaçıncı haftandasın
Esmaa53 Mhtpgnby 6+1 canım. Herşeyi bi kere yedim ikincisinde midem kaldırmıyo. Yumurtayı ağlayarak bile yiyemem o dereceyim 😢 çorbanın içine koyuyor kayınvalidem öyle yiyorum yararı olur inşallah
Esmaa53 Mhtpgnby bide ilaç kullanıyorum düşük önleyici kese altında kanamam var ufak ilaç da mafediyor beni
Mhtpgnby Esmaa53 İnşaAllah canım yiyemiyorsan yapcak bir şey yok .. Allahtan kayınvaliden varmış en azından o hazırlıyor . geçmiş olsun canım 🙏
Yeniievli Esmaa53 çok normal canımm merak etme bebeğin de aç kalmıyor. ben ilk üç ay bi gün akşama kadar hiç bişey yemedğimi biliyorum.o üstümdeki bitkinlik halsizlik geçince bebek büyüyünce zaten istemesende yiyon
Mhtpgnby Esmaa53 6+3 ben bu hafta 8. Haftama gircem sanıyordum ama salı doktora gittim tarih yanlış son adet tarihinden hesaplama artık dedi 😀 bidaha değişmezse şuan 6 işte canım😀
Mhtpgnby Esmaa53 Yok kuzum ama doktor kalp atışı var dedi ben görüyorum ama sana 8. Haftada dinletebilirim dedi dinletirse düşük riski oluyormuş sen duydun mu?
Esmaa53 Yeniievli aynen biliyorum ama ilaç kullandığım için yemem gerek çorbayla besleniyorum. Bakalım pazartesi günü randevum var kalp atışını görsem başka bişey istememm
Esmaa53 Mhtpgnby hayır en son 4+5 günlükken gitmiştim sadece kese gözüktü ve normalmiş kalp atışı ve bebek şimdi gözükmez dedi. Kalp atışını görmek yeterli zaten bu haftalarda dinlemek zararlı olabilir diye dinletmiyolar canım