Tugba_turk46 Hanımlar aranızda gebeliğini şiddetli sancı,bel ağrısı ve beyaz akıntıyla öğren varmı 6 günüm var ama bu sancı v ağrı adet sancısından da şiddetli ya 😑
Duygu8178 Tugba_turk46 evet ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. Adet sancısı dan daha değişik birden geliyor kısa sürüyor geçiyor.bbende akıntı yoktu sadece ağrım vardi
Habibe_ Tugba_turk46 şiddetli bel ağrısıyla hastaneye gidicektim bı test yapayım dedim hamileyim ♥️ hayatımda böyle bir bel ağrısı yaşamamıştım
Kubrakarahan Evet ben göğüs ağrısı falan da oldu regl olmama yakın aynı belirtiler hep oluyordu ben rastgele adet olmam gereken gün erken gebelik testi yaptım öyle öğrendim idrar rengimde değişmişti ayrıca
Tugba_turk46 Habibe_ aynı bendede öyle bir ağrı var ama 6 günüm olduğu için çıkmaz diye testde yapmıyorum
Belfam Habibe_ ay benim de kuyruk sokumu çok ağrıyor belirti olabilir mi acaba 9 gün var daha adet tarihine
Habibe_ Tugba_turk46 benimde 5 gün falan vardı adete bende çıkmaz dedim ilk gebeligimde adetim 3 gün geçmişti öyle öğrenmiştim,buda çıkmaz dedim evdede vardı öylesine yapayım dedim çıktı
Habibe_ Belfam benim adetime 10 gün kala ara ara vurdu bel ağrısı ama felaketti kuyruk sokumu ve onun yukarısı bel kısmı adete 5 gün kala test yaptım çıktı canım inşallah isteyen herkese nasip olsun
Tugba_turk46 Habibe_ sizinki baya geçmiş benimki 8 gün oldu şuan test yapmasam bile çıkmaz en iyisi beklemek🥰
Tugba_turk46 ilkheyecanim96 inanın yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama bugünle birlikte 9 gün oldu ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden geçeli çıkarmı sizce yapsam? Olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum 🥺
Ucankus Tugba_turk46 bence bekle canım benimde yumurta çatlayalı 9. Gün bugün yaptım çıkmadı gibi en iyisi 2 gün daha beklemem
ilkheyecanim96 Tugba_turk46 öyleyse çıkmaz bende yumurtlamadan 10 GB sonra yaptım çıkmadı tabi var mı yok öu bilmiyorum kestiremedim en iyisi adeti beklemek bi daha yapmayacağım ben
Ucankus Tugba_turk46 evet bende o zaman yapıcam zaten sana şöyle söyleyim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Yumurtlama üzerinden tam 11 gün sonra beta 12 geldi yani evet kimyasaldı ama yinede 11 gün sonra belliydi hatta ondan sonra yükseldi 20 kere sonra düştü demek 9. 10. Günde yapsaydım hiç çıkmayacaktı öyle düşün
Tugba_turk46 Ucankus pazartesi veya salı o zman birbirimize o güzel çift çizgiyi atalım hayırlısıyla🤲
Ucankus Tugba_turk46 tamam canım olmasa da yapacak bir şey yok biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah’ın
Tugba_turk46 Ucankus aynen öyle canım Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur herşeyin hayırlısı en doğru hayırlı zamnda nasip olsun♥️