Beyzaballl Hanımlar bugün detaylıya gittik. Bebeğimin Midesi büyük burnumuz normalden küçük ve kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar mevcut amnionsentez genetik test önerdi napacağım bilmiyorum hiç iyi değilim bütün morallermiz bozuldu
Ezgikrdy Beyzaballl Allah yardimciniz olsun hakkinzda en hayirlisi en guzeli ne ise rabbim oylesini nasip etsin kac haftaliksnz bu arada
Songulkaya Beyzaballl Allah yardımcıniz olsun. Bize de doktor tek arter tek ven dedi yani damarının biri yok haftası küçük olduğu için de goremeyedebilirim dedi. Sıvı almayı önerdi kabul etmedim. Hatta gebelikten önce aknetrent kullandığım için gebeliği sonlandırmak istedigini söyledi onu da kabul etmedim 😒 bu hafta başka doktora gideceğim inşallah hersey yolunda gider 😢
Beyzaballl Ezgikrdy 21+3 ezgi hanım rabbimin bilceği iş orası ayrı bir şey ama maalesef insan korkmuyor değil
Beyzaballl Songulkaya inşallah hayırlı haberler alalım songül hanım belki bir imtihandır bizim için daha çok küçükler gelişme aşamasındalar bir sınavdan geçiyoruz. Bu testlerin hepsi zaten üzmekten başka bir işe de yaramıyor işte
Songulkaya Beyzaballl İnşallah Allah sizi de korktugunuza ugratmasin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🌼
Beyzaballl AnnesiyimM53 4 mm burnu 21+3 te ölçüm yspıldı tek arter ven olduğu için acaba şüphesi var. Ama çok küçükte değil sanki internette araştırmaktan kafayı yedim
AnnesiyimM53 Beyzaballl yani çok küçük değil bencede belki burnu küçük olcak hiç kemik yoksa o zaman tamamda bence kısa olması önemli değil takılma çok cnm bnm
Beyzaballl AnnesiyimM53 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için böyle şeyler duymak insana çok iyi geliyor çok sağolun🌹