123Hamis123 Coook az hareket ediyor bir sorun mu var acaba korkuyorum. Ben elimle tıklatınca resmen bir iki hareket ediyor yine sonra duruyor yaa
Sinan35eda 123Hamis123 ben 29+3 deyim bebeğim 26 haftadan beri ters kafası yukarda ayaklar asagidaymis ondan doktorum hareketini oyuzden hisetmezsin ve alta baskı gibi hisedersin dedi korkma belki dönmüştür benimki gibi
MeltemNermin 123Hamis123 iste aradigim soru. Benimde 33+4 ve yattigimda ozellikle geceleri cok hareket ederken simdi yok cok nadir. Arada elimle tepki veriyorum bazisina cevap veriyor. Bende iki uc gundur korkmaya başlamıştım.
defnezumram 123Hamis123 canım şu sıcakta hangimiz normaliz ki bebeklerimiz napsın içerde bizim etkilendiğimiz gibi etkileniyorlar perşembe günü kontrolüm vardı doktorum bunu özellikle belirtti bol bol su içç
Damlaalyz 123Hamis123 şuan doğalı 10 ay oldu gayet sağlıklı bir sıkıntı yoktu yeri daraldığı için normal demişti doktorum zaten 2. Ye hamileyim şuan 1 aylık☺️
Yeniumutlar Sinan35eda aynı haftadayiz canm benmkide çok nadir hafif hareket edio acaba normalmi haftaya kontrol
123Hamis123 MeltemNermin aynen bizde de öyle çok nadir tepki veriyor benim hareketlerime canım sıkılıyor ya
Sinan35eda Yeniumutlar benim ters olduğu için hisetmiyormusum hisediyorum ama çok nadir doktorum ters diye dedi çok şükür herşeyi normal ama seninde normaldir cnm benimki birazda tembel galiba keyfi isteyince hareket ediyor beyfendi ondandır merak etme
Yeniumutlar Sinan35eda benm beebegimde çok tembel başından beri belki benimki de dönmüştür die düşünüyorum
Sinan35eda Yeniumutlar evet dönmüştür ama çikolata fln yiyince hareketli oluyor onun haricinde diyorum ya keyfi isteyince hareket ediyor hatta hareket ediyo eşim elini koyuyu duruyo 😄😄