Kizlar selam 32+4 haftalığız 34. Haftada kontrolüm var normalde bende kontrole gitmeden haftaya herşeyimi hazır ederim diye düşündüm (maddi durumdan dolayı mecburen gecikti) herneyse. Yarin sabah erkenden yola çıkacağız mecburiyetten 3 4 gün antalyaya gitmem gerekli malum orası da çok sıcak ama dediğim gibi mecburum ailevi özel bir durum var doğumdan önce gitmem gerekli. Şimdi sorum şu biz dün gece eşimle korunmasız birliktelik yaşadık ağrım vs yok sabahtan beri 2 kez tuvalete gittikçe uzayan sümüksü bir akıntı geliyor seffaf renkte bende korunmasız birliktelik yaşadığımız için içimde kalan kalıntı vs geliyor diye düşündüm . Az önce yine gittim ve bu kez hafif kanlı bir akıntı geldi. Eşim de sen antalyada doğurup geleceksin diyor ki hisleri çok kuvvetlidir her zaman çıkar yanına birkac bisey al bebek ve kendin için diyor ne olur ne olmaz diyor. Sizce gelen şey nişan mı sancım vs hicbirsey yok ama korktum ister istemez. Yanıma ufak da olsa evde olanlardan bir çanta hazırlayıp arabaya koysammı ki