gizemesutatlas4 Sevgili anneler oğlumun doğmasına çok az kaldı. Sünneti bebekken yapmak istiyoruz. Yenidoğan sünneti çok tavsiye ediliyor. Devlet hastanesinde yaptırabiliyor muyuz? İlla özelde mi olmak zorunda. Yaptıranlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim 🌸
Dusenerler gizemesutatlas4 3. Ayda bende yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa. İlk oğluma 2 buçuk yaşında yaptırdim ve geç bile kalmışım dedim. İyileşme süresi çok güzel oluyor 3 aylık yaptırmanızı öneririm. İlk oğluma yeni doğduğu zmaan yaptirayim mi diye sormuştum kendi doktruma tavsiye etmiyorum çünkü yenidogdu belki bilmediğimiz bir hastalığı vs var 3. Ayında yaptır demişti sonra pandemi girince araya kaldı 2 buçuk yaşında nasip oldu. Ama ikinci oğluma inşallah 3 aylıkken düşünüyorum. Bebek dönemiyorken falan çok iyi oluyor bakımı sizin içinde daha kolay olur.
ardengunes gizemesutatlas4 çok mantıklı bi karar kesinlikle en başta yapman gereken bisey benim oğlusum 3 aylikti 5 yıl önce çok araştırdım Kemalpaşa devlet hastanesinde yaptırmıştık o zaman başhekimdi ismi Orhan fescekoglu hatta bine yakın çocuğu sünnet etmiş o zamanlar inanılmaz memnun kalmıştık ve ben bu süreçte hep yanındaydım uyusturmak icin igne yapildiginda agladi oglum emzik verdim sustu o kadar ve sonrasında oldu bitti resmen fitil ve krem vermişti ilk cisinde bile ağlamadı çok kolay atlatmistik umarım darısı başına olur ama tavsiyem kesinlikle sünnet yaptır
Nur_50 gizemesutatlas4 özel doktor muayenehanesinde yaptırdı Nevşehirde ve çok çabuk düzeldi gerçekten erken yaptırmak çok mantıklı bende hamileyim benim oğlum olacak bende sünnet 3 ay yaptıracam ben istanbuldayım burda özel hastaneye bakacam
Zeynebtahir 7 gunlukken yaptirdim. Lokal anestezi ile. Devlet narkoz verip komple uyutuyor ve 6 aydan once yapmiyor.
mervisk Bende yenidoğan sünneti düsünüyorum ilk 1 ay icinde yaptıracağım insallah doğum yapacağim hastaneyle görüsücem orda sünneti de yaptırırım belki