Koalammm aminehumamoms benimde oğlum olucak cildimde bozulma olmadı ama kızla erkekle alakası yok ki bunun hamilelikte cilt bozulmalari olabiliyor çok normal öyle diyenlere ver gitsin cevabını insanın canını sıkmaktan başka bişi yapmıyor böyle insanlar. Bozulursada bozulur bebeklerimiz sağ salim doğusunda zaten geçici şeyler bunlar
Pinarlina19 aminehumamoms kızıma hamileyim ilk önce annem öyle demişti şuan diyo daha güzel oldun 🤣 bence alakası yok
Fereh2000 aminehumamoms kızım olucak görenler ne güzelleşmiş cildin oğlun olucak her halde diyor😅 kız olduğunu duyunca bi de inanmıyolar 🤣 takma kimseyi bu yüzden. Hepsi efsane
Yigit_Yagiz_Moms aminehumamoms yok canım ya ben erkeğe hamileyim ama yüzüm sürekli sepmeye başladı. İlk çocuğum da erken o zaman olmamıştı ama şimdi yüzümü tanıyamıyorum 😳
Defnesmomy aminehumamoms kız bebek bekliyorum Allah kısmet ederse 31+0 hiç bir değişiklik yaşamadım yüzümde aksine güzelleştin diyenler oluyor 🌸
iremmm1919 aminehumamoms eğer bu hurafe doğruysa iki oğlumda da yüzüm çok kötüydü. Sivilce basmıştı minik minik olur ya. Şimdi kızıma hamileyim suratımda nokta dahi yok. Normalde benim cildimde bebek cildi gibidir
5melekannesi aminehumamoms Bu doğru bilimsel olarakta öyle, çünkü kız çocukları annenin bütün vitaminini vs kendine alırmış o yüzden annede biraz kansız vitaminsiz ruh gibi oluyo 😃
Gizemmiray35 aminehumamoms 3. Kızıma hamileyim hepsinde her gören cildin nasıl parlıyo güzeldin iyice güzellemişsin diyo hiç alakası yok kızla erkekle yapı meselesi
Kukulikukuli12 aminehumamoms 2.kıza hamileyim. 1.de evet asırı lekelenme oldu yüzümde son 3 ayım yaz aylarına denk geldi. Şimdi 2.kıza hamileyim 21 haftalık ama hiç lekelenme olmadı daha pürüzsüz hatta 🙄
gamizee_ Oğlum olacak ve gerçekten o kadar çirkinleştim ki sivilcelerimin haddi hesabı yok suratım bi şişti garip garip yerlerimde yanık izi gibi şeyler çıkıyo🥹 bir tek saçlarım güzelleşti ona bir şey diyemicem😄