Elif_p Esra-17 valla bu haftaya kadar iyiydim ama bu hafta vajinada agırlıklı oluyor karın agrısı oluyor sıcaklar da bir yandan mahfoldum nasıl gececek bilmiyprım
Yenibirannee Esra-17 zorlanıyorum artik ya. Kasiklarimda agri oluyor ve gece uyku sorunum başladı midem cok yaniyor 🥲
Hdemir1618 Esra-17 bugün hareket etmedi gibi birşey korktum acile gidecektim sonra normal olduğunu öğrendim hareket edince ağladım resmen ☹️
Esra-17 Elif_p o bendede oluyor vajinada baskı yatakta döneniyorum bazen yürüyemiyorum ağrılı bişey ya
A_gny1 Benimde 34. Haftada çok hareketli belimde ve vajinamda kasıklarımda ağrım var bı turlu geçmek bilmiyor doktora gidip gelmemek arasında kalıyorum Çarşamba günü doktordaydim sıkıntı yok dedi o yüzden normal galiba
Tubi2048 Benim de 31. Hafta bazen hiç hareket etmiyo çok sakin oluyo korkuyorum ben zaten yerimden zor kalıyorum artık Allah yardımcımız olsun
Kubrademirli Esra-17 benim de 31.hafta gece uykularım hiç yok hem dönerken zorlanıyorum ve sıcaklardan aşırı terliyorum onun dışında vajinaya baskı ve sık idrara çıkma var