meryy2615 rabbim sağlıkla size bağışlasın inşallah 🥰 🤲🏻 ileri derece PCOS gillerden olan benden de bir umut hikayesi gelsin o halde 🥹
Eylül’de evliliğimin 8. Senesine gireceğiz. PCOS teşhisim 12-13 yaşlarında tüylenme, adet düzensizliği falan filan bütün PCOS belirtileri ile konuldu. 14-15 yaşlarında 1.5 sene boyunca adet olmadım. 17 yaşında severek evlendim evlenmeden önce eşime bu durumu anlatmıştım. Doktorların çocuğum olmama ihtimalim bile olduğunu söylediğini söylemiştim. Evlendikten sonra da doğru düzgün adet olduğum söylenemez, söktürücü kullansam bile adet olmadığım zamanlar olan yumurtlama yaşamayan biriydim. O derece ileri 😁 durum böyle olunca evliliğimin 6-7. Ayında doktorlara gitmeye başladım. En son 9 aylıkken bir gittiğim doktor 1 sene geçmeden tedavi başlamıyoruz vs diyince farklı bir doktora 1 senelik evliyim diyerek gittim 🥲 sonrası tedavi süreçleri… İlk klomen ile denedik olmadı 3. Klomen tedavisinde de olmayınca rahim filmi istendi rahim filmi çekildiğim ayda 2018de klomen tedavisiyle bi gebeliğim oldu fakat kimyasal oldu. 😕 Onun üzerine tekrar klomen, femara, aşılama falan derken hiç bir şekilde bir daha gebe kalmadım. Geçen sene varı yoğu kullanıp krediyle borç harçla tüp Bebek yaptırdık. Tüp bebek başlangıcında bile adetim söktürücü ile oldu ve sadece 5 yumurta toplandı (PCOSta daha fazla beklenmesine rağmen…) 🥲 5. Güne transfer edilecek sadece elimde 2 yumurta vardı ikisini de transfer olmuştum geriye hiç bir şey kalmamıştı ve ben tüp bebeği tek şansım sanıyordum. Oda negatif oldu 🤦🏻♀️ borç harç çok zorlanarak yapılmıştı ve kesinlikle başka şansım yok diye düşünüyordum kiiii tüp bebekten 6 ay sonra kendiliğinden gebe olduğumu öğrendim 🥹🥹🥹 şimdi doğuma gün sayıyoruz 🫶🏻
Rabbim bekleyen isteyen hakkıyla anne baba olabilecek herkese aratmadan uğraştırmadan kendi haznesinden versin çünkü ben çok yorulmuştum. 😓
Buda bizim hikayemiz 🥹