Minis122 Gonca_6303 otirup kalkarken dikislerin acimiyor ve zorlanmiyorsan istedigin zaman alabilirsin 3. Hunde normal ayakta dus aldim ama su gevirnez bant vardi
ogrencianne35 Gonca_6303 benim dikiş alınma gibi birşey olmadı ama ben çok korktum annem 15 günlüktü kızım gitti yalnız kaldık yani sıcaktı kızı mı yıkardım asla boşaltmazdim onun kuvvetini eşimi beklerdim yani demek istediğim şu ayakta duş al allah korusun ya rabbim bebelerimizin bize ihtiyacı var
Crnryyn01 yorgunanne_ su geçirmeyen bant takılı değişmişti. Ben eve geldiğim gibi duş almıştım 2 gün de. Hiçbi sıkıntı yaşamadım
Nr_avc3 Gonca_6303 ben sezeryandan iki gün sonra almıştım ama su geçirmez bant vardı dikişlerim de doktor ayakta almalısın demişti banyodan sonra bantı çıkar hava alsın iyileşsin dikiş demişti benim dikişlerim alınabilir dikiş değildi hiç dikiş aldırmadım
Gonca_6303 Nr_avc3 anladım canım benim sezeryan yerimde dikiş var sanırım ama sadece ortasında az bir şey ip var
Egeminannesi Gonca_6303 ben duş alcam eve gidince dedim Dr o da bant yapistiralim ama duş alınca çıkar dedi sonra 5.gunu duş al dedi bı hafta olunca da kontrole gittim istediğin zaman alabilirsin dedi
Nr_avc3 Gonca_6303 bende kenarlarında siyah iplik gibi vardı sadece canım doktorda herhangi bir şey demedi
Asyabuse Su geçirmez bant vardı kontrole gittiğimde onu çıkarıp sprey sıktı doktorum hiç sıkıntı yok duşunu al dedi o sprey zamanla eriyor dedi. Ben daha hastenede duş almıştım. Orda oturmuştum sandalye yüksekliğinde oturmaya mermer vardı
bademli_puding Anonim3447 ayy allah şifa versin zor benimde iki ay olacak ama bazen hareketlerim kısıtlanıyor ağrıdan dolayı