Ask-bebegim Ayssemir var bacım bende bukadar silik bı çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun inşallah kan testi verin netleşsin
Ayssemir Pertefeza1 daha adetim 2 gün gecikiyor dün yaptım testi silik çıktı. Erken gebelik testi de değilmiş bu bilemedim inşallah vardır :)
Kceylan Kimyasal gebelik geçiriyor da olabilirsin. Testi yapmak için bir sekiz gün daha bekle bence benim ilk gebeligim de on gün gecikme ile daha koyu cizgi çıkmıştı ama on birinci gün adet oldum beta hgc düşük olduğu için kimyasal gebelik dediler.
Ayssemir Kceylan Neyse ağzımızı hayra açalım kötü düşünmek istemiyorum çünkü ben. Dış gebelik ve 1 kürtaj oldum ve artık korkuyorum 🥺 Allah’ım sağlıkla korusun büyüsün ✨
Kceylan Ayssemir çok geçmiş olsun. İnşallah kese sağlıkla tutunur daha sonrada bebeğin saglikla büyür inşallah
Ayssemir User22 Yani bilemiyorum canım adetimin gecikmesinin 2günü daha pazartesi kan vericem bakalım hayırlısıyla inşallah olur 1 oğlum var 5.5 yaşında artık zamanı geldi diye düşünüyorum ☺️
User22 Ayssemir Elinde erken gebelik testi varsa istersen bide onu yap onda daha net çıkıyo ama ilk haftalar olduğu için silik çıkması normal beta değerinden dolayı benimde silik çıkmıştı ilki kimyasal oldu ikinciye suan 16 haftalık hamileyim her halükarda silik çıkabiliyo ama bilmekte fayda var en garantisi kan testi umarım hayırlı haberler alırsınız 🙂🙂