bitanemm_ 13 +2 ara ara bel ağrım oluyor bugün siddetli ağrım var yürüyünce dahi ağrıyor.ne yapıcam bilmiyorum doktor normal demişti. Aynı durumu yaşayanlar var mı ? Bı önerisi olan yazabilir mi
Nur_50 bitanemm_ canım bende 14 haftalık benim sürekli bel ağrım vardı çok eğilip doğrulmucaksın çok ayakta durma çok yürüyüş yapma her fırsat dinlen. Bu arada eskiler der erkek bele vurur ağrısı kızın karına vurur ne kadar doğru bilemicem ama benim erkek ve gerçekten bel ağrısı çekiyorum 😃
bitanemm_ Nur_50 günlük ev işlerini mecbur yapıyorum canım fırsat buldukça dinleniyorum ilk çocuk bide cinsiyeti daha öğrenemedim ama bu bel ağrısı adım atmamı bile zorlaştırdı bugün🌸
Nur_50 bitanemm_ uzun süre yapma demek istediğim dinlene dinlene yap tabiki heryer toz oluyor mecbur yapılacak günlük temizlik😃
Nur_50 bitanemm_ benim ilk bebeğim kaç haftalıksınız? Devlet mi gidiyorsunuz özele mi? Normalde cinsiyet özel diyor o yüzden soruyorum benim 11+5 erkek dedi 13+5 kesin erkek dedi
bitanemm_ Nur_50 teşekkür ederim canım dikkat edicem inşallah bir an önce geçer ben biraz pinpirikliyim😊🌸
bitanemm_ Nur_50 3 kere özele gittim daha küçüktü geçen hafta 12 haftalıkken devlete gittim cinsiyet belli değil görünmedi.kalp atışını falan güzel dedi doktor çok bulantım vardı doktor bu aylarda normal dedi.
bitanemm_ Tuugba78 ben de tedirginim ilk gebeliğim boş gebelikte ağrım var şimdi bu da beni psikolojik olarak da sıkıntıya sokuyor inşallah sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi 🌸
Tuugba78 Sağlıkla gelsinler 🌸Güzel düşün güzel olsun canim aynısı olacak diye bir şey söz konusu değil unutma ♥️
bitanemm_ Tuugba78 Teşekkür ederim canım 🌸 inşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde kucağımıza alırız. Elbet bu günler geçicek😊