Tinii_minii_mom Kızlarr bu sıcaklar ile nasıl başa çıkıyorsunuzzz. Bugün ben artık bulanık görüyorum hastalıklı gibi dolanıyorum evde. Ne vantilatör ne klima var malum fiyatları…
gamzecgr Tinii_minii_mom vantilatör de bi halta yaramıyor valla iç çamaşırlarıyla dolanıyorum evde habire duşa gir çık dün akşam sıcaktan hüngür hüngür ağladım eşim de akşam bişi diyemedi ağlarken sabahtan beri gülüyor 😂 ama sıcaklıklar yarından sonra düşüyormuş şükür
nunusmom Tinii_minii_mom biz baş edemiyoruz ama bizimle çok gzl baş ediyor 🥵 üstelik birde yeni taşındım yerleşme aşamasındayım ve ev öğleden sonra güneşte kavruluyor kavrulmuş fındık gibiyiz valla 😂
Balbebek012 Tinii_minii_mom adana dayım sabak akşam duş sürekli kol bacak yıkama akşam 7 den önce asla dışarı çıkmıyorum bir şekilde yaşamaya çalışıyorum😵💫😵💫
Tinii_minii_mom gamzecgr ayyy kıyamam sanaaa bende dün sinirlendim yattım öğlen eşim uyandırdı kalktım ağladım hava sıcak diye bu aralar başım sıkışta ağlayasım geliyor eşimde gülüp duruyor hoşuna gidiyor garibimin artk😂
Tinii_minii_mom Balbebek012 ay gerçekten bir şekilde ayakta kalır haldeyiz bende istanbuldayım iki senedir buranın nemine alışmaya çalışıyorum ama şu ne sıcaklarıysa adı mahfetti iki gündür
Mrsfly Tinii_minii_mom vantilatör şart.. onun dışında bir kovaya su doldurup ayaklarımı sokuyorum tavsiye ederim ayakları serin tutmak işe yarıyor