Hatice-6363 Selam Anneler birşey sorcam Bu sıcaklarda canım çok dondurma yemek istiyor Arada olsada tüketiyorum bir sakıncası varmı 😒
Mrsfly Hatice-6363 hamileliktr tüketilebilcek en zararsız tatlı belkide dondurma. Mümkünse pastane usulu ve temiz biyerden olursa daha da güzel olur. Afiyet olsun
Ask-bebegim Hatice-6363 valla herzaman yiyorum tatlı ihtiyacımı gideriyor ama mallesef dondurmada kilo yapıyormuş
Hatice-6363 Ecmelllsx Bebek sağlık acısından içinde katkı mattesi olan dondurmalarda var ondan sordum bilgisi olan varmı diye
Hatice-6363 Mrsfly Teşekkür ederim canm pastane deyilde market maknum katkı mattesi varmıdır bebeğe zararı varmıdır bilgim yok soruyorum
Mrsfly Hatice-6363 eh paketli gidalarda tabi katkı maddesi oluyor, mümkünse açık dondurma tercih edin
Sitare21 Hatice-6363 Bugün bir yerde market dondurmalarinin kimya laboratuvarı gibi olduğunu okudum.Ben de kapalilardan ziyade bizzat kendileri yapan guvenilir dondurmacilardan almayı tercih ediyorum.
bdenerigokce Hatice-6363 bende şekerin var sandım 😂 hiç mi paketli gıda tüketmiyorsun, her şeyi evinde yetiştirip mi yiyorsun sanki😂
ragi7012 Hatice-6363 kız millet alkol bile aliyor hamilelikte dondurma eger ciddi miktarda tuketilmiyorsa neden zararli olsunn