Elif2143 Kızlar bugun rahım girişi agrısı ve yogun sarı akıntı nedenıyle doktora gıttım. Crp 7,7 cıkmıs bu durumu yasıyan varmı? Enfeksiyon bebege bırsey yapar mı
gamzecgr Elif2143 erken doğumu tetikleyebiliyormuş o yüzden bol su için diyorlar zaten ama kiminin yine de oluyormuş enfeksiyonu bünyeden kaynaklı olabiliyor heralde
1melekannesi3858 Elif2143 asko 7.7 den bisey olmaz benim de 10 11 13 öyle cikiyo bazen doktorlar bisey yok diyo sknti yapma normal yani korkma
Roses44 Elif2143 Bu değer gayet normal ben kışın crp150 lerde boğaz enfeksiyonundan hastanede yattım canim.20 tane antibiyotik iğne kullandım crp yi düşürmek için korkma 20 lere kadar bile normal
defnezumram Elif2143 vajinal enfeksiyonsa en fazla bebekte pamukçuk olur doğunca idrar yolu enfeksiyonu ise erken doğumu tetikler ve bu enfeksiyon genelde normal doğum olan bebeklere geçiyor
defnezumram Elif2143 ağzında beyaz beyaz pamukçuk oluyor bebeğin karbonatlı suyla silince geçen bişey
Elif2143 defnezumram anladım canım bende baska birşey sandım. Idrarda sıkıntı kanda değil ozaman anladıgım kadarla
Pamuk Elif2143 Doktor şuan bir problem.yok dedi.Oyle çok akıntı falanda yok şuan.Ama değeriniz çok yüksek değil.
Cekilmezbirkiz Valla benim crp en normal haliyle 7 civarı 🤣 yoğun hastalıkdurumlarında 20-30-100 falan oluyor sanırımyine de dikkat etmek lazım
Roses44 Elif2143 Öyle canım ister istemez hepimiz korkuyoruz.Sagsalim bebislerimizi kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🏻
melekmommm Elif2143 benim hiç yoktu hamilelikte 20 den aşağı düşmüyor 🤷♀️ bir kere antibiyotik kullandım geçmedi bol suda içiyorum en az 3lt 🤦🏻♀️antibiyotik içmek istemiyorum belliki hamilelikte oluyor bunlar