MERABA kızlar dogum yapalı 2 ay oldu size doğum hikayemi anlatmak istedim sabah 3 te suyum gitmisti islakliklq uyandım sancim gelip gidiyordu bende yakin olduğu için normal zannetim neyse 4 buçuk gibj uyumaya çalıştım sabah 8 de uyandım kahvaltı yaptım ev isi banyo yaptim derken saat 12 oldu ama sancimda vardı böyle ılık suyumda gidiyordu hisediyordum eşime söyledim suyum gidiyor diye eşim bana dediki yarın randevum var söylersin doktora diye tabi ne bilsin doğum olduğunu gittikçe sancim çoğalıyor du tutamıyorum kendimi ağlıyorum dayanamadım 2 gibj hastaneye gittim alttan muayene ettiler 4 cm acilmam vardı doğuma gönderdiler orda Altan muayene ettiler 5 cm olmustu neyse sancim gelip gidiyordu dayanılmaz gibj deyildi sumes sebile yeserahu diye dua vardı o hep dilimdeydi neyse 1 saat sonra baktıklarında 7 santim olmustu sancilarim çoğalmaya başladı dayanılmaz agriydi ama Rabbım güç kuvvet veriyor tabi 1 saat sonra yine baktılar açılmama 9 cm olmustu neyse dogumum başlamıştı 5ikinmayla prensesim kucağıma aldım 3 buçuk saat sürdü dogumum Rabbım hepinizin yar ve yardımcınız olsun görüşmek üzere ♥️🥰