MugeBulut Mineberat Tabi ki Perinatolog kadın doğum eğitimli olduğundan bu işin uzmanı ama her yerde olmadığı için oralarda radyoloji bakıyor.
Glmy Burcuilker1 ben dün gittim renkli ultrason için ama bebeğim eliyle yüzünü ve bacaklarını kapatıyor açmıyor doktor da dedi Perşembe günü gel dedi bende Perşembe günü gideceğim
canss_96 07htc29gmhn tercih meselesi devlet veya özel ben özel hastaneye gidiyorum doktorum orada devlet devlet hastanelerinde sıra bekleme ve randevu bulamam derdi çok ben uğraşamam devlet hastahanesiyle
Cgllay Glmy tatlım anlasaydın detaylımın 30-40 dk sürdügünü de algıyabilirdin diye düsünüyorum onuda yazmısım ya hani :) ben okudugunu anlamakta zorlandığını düsündüm kusura bakma.
Gamze-krbga Burcuilker1 evett detaylı ult için gitmiştim herşeyine ayrıntılıca baktı bana da kuzenim önermişti 1.5 yıl önce de o gitmişti o da çok memnun kalmıştı 😊
rumeysa6161 Basakerturk Ankara Keçiören ama ayriyetten de doğum paketi aldım belki onunda faydası vardir
Basakerturk rumeysa6161 olabilir bende dogum paketi aldigim icin 3000 binden 2300 e ındiriyorlarmış hangi doktor acaba ?
Mehparesultan333 Ebru_20 sizin dediginiz yeride aradım 1500 den aşağı kimse yapmıyor denipolde yaptıracağım inşallah eşimden dolayi biraz indirim oluyor en azından
Ebru_20 Mehparesultan333 temmuzda zam gelmiş olabilir canım ben temmuzdan önce yaptırdım bir de doktor anlaşması olduğu için biraz uygun du