mayison Özel hastanelerdeki ayrıntılı ultrason fiyatlarını yazabilir misiniz şehirlerle birlikte anne adayları 🙏 birkaç hafta sonra gideceğim de
Ebru_20 mayison başka şehirler ile kıyaslama yapmayın her şehrin ki farklı oluyor bulunduğunuz yerde fiyat araştırması yaparsanız daha iyi olur ben Denizli’de Haziran ayında özel laboratuvar da yaptırdım 1000 TL idi
Crnsyd Aslan10 merhaba önceden muayene olmak gerekiyor mu yoksa sadece detaylı ultrason randevu alıp gidebiliyor muyuz?
Basakerturk piyanoogrtmnanne medical parka gidiyorum ben dogum paketini ordan aldım 22.haftada yapacagini soyledi doktorum suan fiyati 3000 tl
Elfyns piyanoogrtmnanne ben Ali ipeğe gideceğim şehir hastanesinden de aldım randevu ama Ali ipek bu konuda çok iyi arkadaşım gitti çok beğendi 2000 lira falan galiba ücreti de net bilmiyorum ama
deniz2812 Tulipati sizden ricam gittikten sonra bilgi verebilir misiniz? Güvenilir mi, teçhizatı yeterli mi hijyenik mi klinik olduğu için insan güvenemiyor çünkü. Tatmin ediyor mu bunları yazabilir misiniz
Ezelanneoluyor Elazığ Medical Park Hospital 750 giriş ücreti bizim TSK indirimi vardı daha uyguna oluyor 750 TL de ayrıntılı ultrason yapılıyor. Ayrıca Elazığ hayat hastanesi Cem Parmaksız içinde 1250 lira fiyat aldım. Salı günü 21+1 de yaptıracağım
lylplt Ezelanneoluyor cem parmaksız detaylı ultrason yapmıyor diye biliyorum siz hastaneye mi sordunuz?
hamisbirisiii Ezelanneoluyor merhaba hangi doktora gidiyorsunuz bende aynı hastanede sami hocaya gidiyorum
mavideniz6 mayison Pendik emsey hastanesi 2000 tl şimdiden randevu alacağım uygun yerler varmış ama takipli olduğum hastanede yaptırmak istiyorum bi yandan
trkgleyla mavideniz6 ay ben geçen hafta emseyde 1500₺ ye baktırdım oya hanıma ne cabuk zamlanmış yahu