Uras28anneai Varmı 16 ağustosda dogurcak olan eğer prensesim yola girmezsse Allah’ın izniyle 16 Ağustos devlet hastanesind sezeryan olacağım 27 aylık bir oğlum var korku sevinç heyecan mutluluk hepsi mevcut bir durummdayim
g-gamzee Uras28anneai uygulamaya göre 16 Ağustos ama benim kızın asla gelesi yok gibi doktor da 1-2 haftan var hala dedi kanala girmedi bile daha 🤦♀️😂 sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
Uras28anneai Gizemmiray35 ilkmi sizin kız erkek Allah’ın iziniyle aynı gün çok güzel duygular yasacagiz Allah yardimcimi olsun bacim
Gizemmiray35 Uras28anneai amin canım benim iki kızım var biri 16 biri 10 yaşında bu da 3. Kızım olacak nasipse senin ilk mi
Uras28anneai Gizemmiray35 ayyy neguzel uzun biar aradan sonra aynı fuygulari yaşamak benimew ikinci 27 aylık bir oğlum var kızımı bekliyorum
Gizemmiray35 Uras28anneai evet ilk gibi heyecanlıyız hepimiz 🤗sizin çocuklarda birbirine arkadaş olurlar kimseye ihtiyaç duymazlar Allah Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Uras28anneai Gizemmiray35 amin inşallah canım benim ayın 16 sinda birbirimize müjdeli haberler verelim Allah’ın iziniyle 🥰