Masal-10 Nurmert 16.haftadayım canım ya detaylıya daha çok var şimdiden böyle üzülüyorum naparım 1 ay diye ama sağolun içimi rahatlattınız 🙏
Nurmert Masal-10 ben 18.haftada girmiştim detaylıya sorun olunca , 23.haftama çok az kaldı tekrar gireceğim yoksa hayatta bekleyemezdim o kadar zaman
-Annem Masal-10 Benimde ikili temiz üçlü riskli çıkmıştı canım. Herhangi bi işlem yaptırmadım detayliyi bekledim çok şükür o da temiz geldii 🙏🏻 Umarım sende güzel haberler alırsın canını sıkma boşuna bu testlerde yanilmalar çok oluyor neticede 🌸
Masal-10 -Annem Allah razı olsun canım benim çok sevindim sizin için inşallah iyi sonuçlar alırım bende detaylıya kadar beklemek çok zor o yüzden paylaşmak istedim sizlerle duyarlı olup cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum
Masal-10 Nurmert Bakalım bende eğer doktor erken git derse gidicem mecbur böyle vakit geçmiyor malesef 😔
Nurmert Masal-10 içiniz rahatlar , birde giderken perinatolog olmasına özen gösterin , bu tarz riskli durumları daha iyi inceliyor perinatologlar🙏
Masal-10 Nurmert Evet canım doktorum detaylı ultrason yapabiliyor fakat Yinede perinatologa sıra almamızı istedi şu üçlü testin yorumunu yapıp ilk ordan sıra alıcam inşallah 🙏