Smedine01 Kizlar merhaba yallasik 1 hadtadr disim agriyor geceleri yatamiyorum son 18 gunum kaldi dogum icin ama dayanamıyorum altli ustlu disim kırık sancisi artti iyice disciye gidecegim kanal tedavisi veya dis cektiren oldumu
Goziozi Smedine01 merhaba benimde 2 dişimde ağrıyordu geceleri uyutmayacak ve ağlatacak kadar berbattı.. doktorumla konuştum muayene olduğum hastanede çürükler temizlendi adrenalinsiz uyuşturucu iğneyle doğumdan sonra da kanal tedavisi tamamlanıcak şu an çok rahatım son 3 günüm benimde doğuma 🙏🏻 5 6 gün oldu yaptıralı bu arada doktorunuzla konuşmanızı tavsiye ederim
Hilalllle Smedine01 bende doktoruma danışarak kanal tedavi yaptırdım dayanamıyordum ağrısına ama ben 28. Haftamda yaptırdım son günler için izin veriliyormu bilmiyorum doktorunuza danışın
Smedine01 Goziozi teşekkür ederim pazartesi gidecegim doktoruma o sekilde ilerleyeyeyim Allah dogumunda kolaylik saglasin , sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim
Eminez Doktorum rapor yazarak dişimi çektirdim iki üç hafta önce sıkıntı yaşamadım çok şükür. Doktorumun dediği gibi karnını kesmeyecekler dişine müdahale olacak korkma demişti. Bir an önce doktorunuzla görüşmek de fayda var