Ceylankayra Dün doktora gittim bebeğimin kafası aşağıda çok erken degilmi baş aşağıya pozisyon alması ayaklarını fln hep midemde çok net hissediyorum sizce????🤷
defnezumram Ceylankayra benimki 26dan beri aşağı bakıyordu 31de makat gelişli döndü sıpa yerinide öyle bi belirlemiş ki kıpırdamıyor ordan 😂
Rabia_91 Ceylankayra benim ki 27 lerde döndü baş aşağı ☺️ 38 bitecek hala baş aşağı hiç değişmedi. Sıkıntı yapılacak bişey yok yani.
defnezumram Ceylankayra benimki terse döndü bide ama napim canı sağ olsunda benim için önemli olan bu bide ben normal doğumdan korkuyorum zaten burda çok fazla normale gidip doğumda tersine durumlarr yaşayıp sezeryana dönen insanlar var riske atmak istemiyorum canı sağolsun yeter🌸❤️
elifaydinn 30 haftalık kontrolümde benim kızım da baş aşağı pozisyonda duruyordu , doktorum bir sorun görmedi ki ilk hamileliğim sezeryan olmasına rağmen 😊
Ceylankayra elifaydinn erken. Döndüler ya ayakları hep midemde delik deşik ediyor beni hanfndi yani artık o pozisyonda durur dimi dönmezler tekrar
bebitomom Ceylankayra benim 28 de makat gelişliydi eve geldik eşimle bir saat sonra karnımda feci bir ağrı oldu karnım çok değişik bir şekil aldı eşim de çok korktu hemen geri gittik özel takipliyim zaten sağolsun doktor hemen ultrasona aldı baş aşağı dönmüş şuan 34 haftalığım hala baş aşağı zorunlu sezaryen görünüyor benim ki plasenta aşağıda olduğu için inşallah dönmez çünkü dönme ağrısı aşırı derecede canımı acıttı
Kahveseverr Ceylankayra normal bizde 32-6 kafa aşagı da doğum pozisyonunu almış doktorum 36 haftayı geçtikten sonra korkmayın dedi bazı bebekler erken alıyor doğum şeklini dikkat edin siz
Ceylankayra Kahveseverr erken doğum tetiklemez dimi doktorum rahim ağzına bakalım dedi de yok dedim 🤷
bebitomom Ceylankayra çok kötü bir gerilme oldu önce sağ tarafta toplandı ve karnımın sol tarafı baya düz oldu sağ tarafı yükseldi ama bu süreçte feci bir gerilme ağırısı oldu nefesimi kesti resmen sonrasında karnım düzeldi ama göğüs altımda batma oldu ilk defa yaşadığım için ne olduğunu anlamadım nefesimi kesti hemen geri döndük hastaneye doktorum da keşke ultrason da dönüş ağnına denk gelseydi bebek baş gelişli dönmüş dedi başı sol tarafta vajinaya dönmüş göğüs altımda batma yapan da elleri ve ayaklarıydı 😊
Kahveseverr Ceylankayra yok ağır bişi kaldırmadığın sürece olmaz dikkat etmen lazım boş bol dinlen dedi doktorum benim Allah’ın izniyle beklerler vaktıni
byz541 bebitomom ay geçen akşam resmen aynılarını yaşadım benim 29.haftamda bebek baş aşağı dönmüştü iki üç gün önce önce sağ tarafımda inanılmaz sert bi şekilde toplandı cok fena ağrı girdi hareket edemedim resmen sonra midemin orası ağrıdı sola yattım bi yarım saate geçti acaba benimkinde mi ters döndü😅
momness Ceylankayra vallahi bir an bebişini yiyesim geldi 😂ben de 3 gün önce doktordaydım 28 hafta benim bebişte dönmüş ne kadar sevinsim anlatamam😂ne güzel işte pızisyon almış:) Pozisyon almış olması erken gelicek anlamına gelmiyor canım .. bu arada ben normal istiyorum doğumu ve ilk gebeliğim 😄
Ceylankayra momness benim ikinci gebeliğim normal doğum bende sevinmeliyim o zaman 😂😃he bı de artık değişmez dimi