dolunayes Mikemmelbiranne bebek resimde o Oranalara bakayim Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Mikemmelbiranne dolunayes teşekkür ederim yorumunuz için haftaya tekrardan doktora gidicem insAllah bu sefer kesinleşir size de yazarım sonucu 🥰
Mikemmelbiranne dolunayes tahmininiz tutmadı 🤷♀️ %75 erkek demistiniz bugün kız olacağını öğrendim 🤭 size net olarak öğrenince yazarım demiştim o yüzden yazdım 🙂
dolunayes Filizsz kucuk baktigimdan Bilgileri yaz Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi ve İlk beta rakami yaz bakim
dolunayes Tayfunn baktigimdan kucuk Oranlarin yakindi bebek gormem lazim net bisey soylemem icin oranı soyledim zaten
Filizsz dolunayes Kendi dogum tarihim 12.12.1999 Esimin 22.02.1996 Son adet tarihi 12 haziran Ilk beta 72
Yagmurozdemir dolunayes bana da söyler misiniz Benim doğum tarihim 16.04.1998 Eşimin 23.11 1998 Son adet tarihi 5 haziran Testi adetten 3 4 gün önce yapmıştım jdjs beta hcg 73.84 çıkmıştı
Mikemmelbiranne Merve-GB valla nasıl oldu nasıl bildiniz bilmiyorum ama tahmininiz doğru çıktı. Doktor bugün kızım olacağını söyledi çok mutlu oldum . Daha önce erkeğe benzettim demişti fakat bugünde kız dedi inanılmaz mutlu oldum🥰
Merve-GB Mikemmelbiranne Ay canım çok sevindim 🥰🥰 Sağlıkla gelsin prenses benim de kızım olacak inşallah 2 ayımız kaldı 🧿🧿🧿