Mariaa Arkadşlar merhaba 8 haftalık hamileyim ümraniye çakmak erdem hastanesıne muane olmak ıcın gıdıyorum ama doktor cok soguk ve hemen kestirip atıyor cana yakın samımı doktor ümranıye civarında bilen tavsiye eden arkadaşlar var mı 🙂
Smy17 Ümraniye Evagyn klinik Kadriye Şener’e gidiyorum memnunum klinikte 3 doktorlar 3ününde memnuniyetleri yüksek düşünebilirsiniz 😊 Mariaa
Hdemir1618 Mariaa afiyet hastanesi doktor Nigar Mammadova böyle muhteşem bir kadın olamaz ilgili tatlı dilli ve sıkılmadan bütün sorulara cevap veriyor
Mariaa Smy17 memnunmusunuz peki ilgi alakası nasıl peki acaba dogum önemli bi süreç doktorun da cana yakın olması rahatlatır 🙂😘
Smy17 Mariaa gayet tatlı cana yakın ve ilgili bir doktor kendisi memnunum kendisinden bende sizin gibi düşünerek gittim instagramına bakabilirsiniz yüzünden belli oluyor zaten samimiyeti 😊
Mariaa Smy17 evt baktım cok güleryüzlü samimi duruyor kendısı normal dogumada gırıyor mu yarın arayıp kendısyle görüşcem Bu arada çok teşekkür ediyorum 😘🥹❤️
Smy17 Mariaa evet tabiiki pekçok normal doğum da yaptırıyor paylaşıyor hikayesinde hatta oldukça 😊 rica ederim ne demek yalnız yarın pazar klinik kapalıdır bilginiz olsun 😊
Hdemir1618 Mariaa evet normal sezeryan fark etmiyor ki sağlığınız neye el veriyorsa ona yönlendiriyor instagramdan bakabilirsiniz hesabının linkini kopyaladım bakabilirsiniz https://instagram.com/opdr.nigarmammadova?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Mariaa Smy17 aa evet kapalı yarın bende unuttum bi anlık cok yakın bana hastane değerlendiririm mutlaka 🙂😘😍
Mariaa Hdemir1618 evet bakttım muhakak pazrtesı görüşme sağlarım ıns sayenizde vesıle olmuş olursunuz 😘🙏🙏❤️
sultanssa miniskesi medistate hastanesinin kadin dogum doktorlari özellikle sadiye eren . sultan kavrut . ahmet semih tugrul 3 u bildiklerim diger hocalarida cok iyidir ama pahali olduklarindan gidemiyorum 😵💫 durumunuz elverisliyse gidin mutlaka