BasimAgriyor Hanımlar iç zıbınlar sizce gerekli mi? Bir de bebiktoların ilk kıtafeti gözden çıkarabileceğiniz bir takım olsun diyorlar, bu takımın içine iç zıbın giydirilirse daha az batmaları mümkün mü acaba 🫶🏻🌺
Agg0207 BasimAgriyor hayır aslnda bence öyle birşey yok canım ben kızımda sonra hep kullandım ilk giydiği takımını zaten hemşireler biraz siliyor temizliyorlar bebegi .
Serap-asel BasimAgriyor bence ıstedıgını giydir bebısınden onemlı deıl neden gıydırmeyecekmssın hemsırelwr temızlıyo bebısı öyle gıydıryo zten şahsen ben hastane çıkışı aldım onu vercem batarsalar batsın
mnli BasimAgriyor iç zıbın giydirirken kolay oluyor ilk bir kaç gün kafadan geçirilenler zor oluyor ben iki doğum yaptım aynı hastahanede oğlumda tertemizdi çok iyi silmişler kızımda yeni doğdu çok kanlıydı verdiğim ilk kıyafet kan olmuştu ama e bebekteki baby me leke çıkarıcı ile çıkardım lekeleri giydirdim sonra da
nurr0101 BasimAgriyor İç zibina hiç gerek yok bence ben aldım aldığıma pişman oldum çocuğun üzerinde toplanıp duruyor
BasimAgriyor Serap-asel Orası öyle canım, sağlıkla doğsunlar başka ne isteriz zaten. Çok teşekkür ederim cevabınız için 🫶🏻
BasimAgriyor mnli benim aldığım bir hastane çıkışında bir takım var, o zaman başka almayayım yeter değil mi