hanımlar, haftaya doktorum normal doğum düşünüyorsan gel çatın için vajinal muayene yapalım dedi ama ben çatı muayenesinden o kadar çekiniyorum ki ve canım da o kadar çok sıkkın ki bu yüzden acaba sezeryan mı olsam diye düşünüyorum sırf bu yüzden yani. çok saçma bu düşüncem biliyorum ama buna engel olamıyorum :(

nevermindcanim Canım hiçbişey anlamıyosun anlık hemen muayene ediyor zaten ben 39+2 oldum 2 kez yapıldı 1 cm açılmam var beklemedeyiz bakalım başka türlü normal yapıcaksan anlayamazki muayene etmesi lazım

Aysek53 evet haklısınız bu olması gereken bir şey çok da kısa sürüyor zaten ama yine de elimde değil işte maalesef :(

nevermindcanim ben daha 24, ama hamileliğimi öğrendiğimden beri bu korku var, hem vajinal muayene hem de normal doğum istemihorum doktorumla konuştum sen bilirsin dedi, kimse seni zorlamaz korkma🫶 öyle rahatladım

Örtuyle kapatiyor, jelde sürüyor derin nefes alın ve doktorun kimbilir günde kaç kez bunu yaptigini düşünün çekinecek bir durum yok deyin kendinize. Düşündugnz gibi olmayacak

nevermindcanim üzerinizde bir örtü oluyor dakika sürmüyor siz bi derin nefes alıp verene kadar halloluyor zaten hiç korkmayın içiniz rahat olsun 🌸

O doktorlar neler görüyor her gün hiç umrunda değildir kimsenin vajinasi🥳

Kyy01 ay zaten değildir adam kadın doğumcu ama sıkıntılı bi durum işte bazıları için😄

1. Yi bekleyen bır ana olarak sadece şu kadarını söyleyeyim, çatı muayenesi doğum sancisinin binde biri kadar. Doğum sancısınida kucağına aldığın anda unutuyorsun. Sırf bu sebepten sezeryan olunur mu ? Sezeryan sonrası çatı muayenesinden çok daha zordur eminim.