Demir-annesi34 defnezumram aynen ya birde ilk gebelik olunca herşey anormal geliyor insana inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🤲❤️🌸
defnezumram Demir-annesi34 bende de var o hemen sağlık ocağına gidip kalp atışı dinliyorum eve bile o cihazdan alasım gelmişti hatta😂😂
Yazmelegi_ Demir-annesi34 bende de toplanıyordu çok çok az hissettim gittim acil ameliyata almışlardı ihmal etmeyin
Demir-annesi34 Yazmelegi_ Benim zaten riskli gebelik enfeksiyon yüzünden erken doğum riskim var pazartesiye randevu aldım teşekkür ederim tavsiyeniz için
Demir-annesi34 defnezumram aynen bende zaten pimpirikli biriyim bide bu son haftalar bir şey olur diye ödüm kopuyor
Esoo06 Sermec27 basın saolsun çok üzüldüm. Nedeni belli mi peki? Bebek te mi sorun vardı yoksa başka Bi durum mu olmuş
Sermec27 Esoo06 Allah razı olsun oğlumda da hiç bir sorun çıkmadı bende de detaylı ultrason temizdi şeker tansiyon vs yoktu genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi yapılmıştı ama hepsi temiz çıktı doktorum doğal ölüm demişti nasıp böyleymiş
Bsrays Demir-annesi34 canım öncelikle panık yapma bazende bende gün içinde hiç hissetmediğim olurdu ama maşallah 38+3 de doğdu bi sıkıntı olmadı ama için rahat etsin git bi acile baksınlar
Demir-annesi34 Bsrays hissediyorum hareketlerini şuan ağrım da daha iyi ama yinede aradım doktorum hastanedeymis ne olur ne olmaz gidicem yinede
defnezumram Demir-annesi34 benimde arkadaşım 9 aylıkken yaşadı öyle bi durum hastaneler grevdeydi doğuma almadı o yüzden ben de de travma oldu
Yeliz34 Demir-annesi34 bekleme acil doktora git aynı sıkıntıyı bende yaşadım 35 haftalık enfeksiyonum vardı bebek 4 saat haraket etmedi gittim kalp atışları nstde kötü çıktı acil sezeryan alındım git ihmal etme Allah korusun gitmeseydim kalbi durabilirdi enfeksiyon bebeğime geçti yoğun bakıma aldılar