Mervecikcik Magazin izliyorum .Ya 27 yaşına girdim doğumdan önce bile onlar kadar düzgün fiziğim olmadı selülit vs hiç yok nasıl böyleler .Vücutlarında hiç sivilce de yok benim sırtım da niye çıkıyor ya
Melodimm Mervecikcik Acaba normalmi yoksa sezeryanmi yaptiriyorlar?Ben hep bunu düşündüm.Ama sezeryan olsa izi falan kalirdi dimi.Onlar ev işi falan dusunmuyorlarki.Bebek dogunca bile birini bulup baktiriyorlar.Kendileri spora falan gidiyorlar.Maddi biseyde dusunmezler.Biz acaba bezi bitince alirmiyiz yemek konusunu napalim derken bitiyoruz😂😂😂
Pamuk Mervecikcik Mükemmel degilki. Antifenomenetkisi ve antifenomeni takip et gerçekte yüzleri nasıl görürsün 😄
Mervecikcik Alizee yüzüm iyi ya çok şükür hiçbir şey yok da vücudum da sivilce var sırtımda ve üst kolda
Mervecikcik Melodimm aynen sezaryen olsa belli olur bence de normaldir.Dikiş izi hiçbirinde yok .Acaba zengin olsak bizde öyle güzel vücutlu olur muyduk yav:)
Evafor Mervecikcik insanlar gebelikte kalori kontrol ederek yiyor bizde canım şunu cekti bunu çekti diyerek başlıyoruz güne 🤣birazda porsiyonlar ile ilgili sanirim sonrası bakım ve paranin gücü canım 😉🤭
Alizee Mervecikcik tamam işte, mesela ünlüler yüzleri güzel olsada gidiyorlar, ileriye yatırım. Biz ama iyi olunca gitmiyoruz
Melodimm Mervecikcik İstemem öyle ya.Zaten isdediklerini yiyemiyorlar.Acaba kilo alirmiyim diye.Hep diyet hep bakım hep özen.Sonucta vucutlari onlar için önemli.Atdiklari storylerde bile etsiz bazende sade salata yiyorlar.
Bebiskosuu Mervecikcik Ece Ronay diye bi kız var ünlü bile değil fenomen. Doğum yaptı çatlaklara işlem yağlara ameliyat bbl vs derken bebek gibi hiç doğum yapmamış gibi sanki. her gün bi yerlerini yaptırsan sen de güzel olursun hiç canını sıkma😂