Baturalpinannesi Kizlar isimli hastane çıkışı yaptiricam daha önce yaptırıp memnun kaldığınız site varmı yardımcı olabilir misiniz varsa
Nili4321 Baturalpinannesi ben trendyoldan 10 lu olarak baktım yorumları da iyiydi isterseniz bakın instagrama pek güvenmiyorum bu konuda
Htc_snn Baturalpinannesi ilk bebeğimde hediye yapılmıştı memnun kalmıştım ama instagramdan yapılmıştı hangi adres sormadım ikinci bebeğime kendim yaptıracağım ilk bebeğimde 11liydi ama gereksiz olduğunu düşünüyorum o yüzden tulum şapka eldiven yastık kılıfı ve battaniye yaptıracağım sadece https://instagram.com/bebesoill?igshid=MzRlODBiNWFlZA== buradan yapacağım fiyatı uygun geldi bana
Nskmkk Baturalpinannesi İnstagramda betusun_hediyelikleri_bebaby sayfasından yaptırdım çok güzel yumuşacık nakışı da muntazam. Söylenilen tarihte geldi hiçbir sorun yaşamadım güvenilir bi sayfa. Gebeliğinizin haftasına göre bi teslimat tarihi oluşturuluyor. Fiyatları da normal geldi bana kalitesine göre. O sayfaya Bakabilirsiniz
Tugbakara Ben iki sene önce diğer kızıma yaptırmıştım çok güzeldi resimdekinin aynısı geldi ışıltılı tasarımlar Instagram’dan güvenle alabilirsiniz
AAmine1823 Ben nakışsepetinden yaptırdım instagramdan bakabilirsiniz hoşunuza giderse güvenilir bi sayfa
Hulyaa123 Bende instagrama çok güvenemediğim için Trendyol üzerinden sipariş verdim fiyatları aynı sayılır