_mom3503 Kbat92 bildiğim kadarıyla havuz yasak fakat denizin temiz olduğu yerlerde girilebiliyor.Fakat giydiklerinizin ıslak kalmaması değiştirilmesi şartıyla
Pnrpnr_ Kbat92 deniz için çok kalabalık olmayan yerleri tercih etmeye özen gösterin. Ben 33. Haftama kadar girdim bir sorun yaşamadım 🤗 Havuza girmeyin ama enfeksiyon riski çok yüksek
Kbat92 Çok teşekkür ederim hepınıze :) yanımda yedek bir kıyafette yok hemen kurutsam bir sekilde ınsallah problem olmaz :(
Zeynepaksy Kbat92 canım ben iki kere tatil yaptım 24haftalık hamileyim havuza ve denize de girdim özellikle denize daha çok yüzmek çok sağlıklı sadece çıkınca hemen duş aldım ve kuru bikini giydim
Liv3652 Kbat92 vallahi korkutmak gibi olmasın ama girdiğim yer gayet temizdi ama bi 10 gün sonra idrarim da yanma kaşıntı hepsi başladı yüksek enfeksiyon çıktı bence de yaniniza yedek kıyafet alın önemli olan iç camasiri ve bol su içip atın hemen idrarinizi
Serap-asel Kbat92 ben girdım doktor havuz yasakladı sadece ama denızdede çok aşırı yuzmedım dozunda braktım bıde guneslenmedım gölgede durdum
Tgcmrt48 Kbat92 ilk öğrendiğim günden beri giriyorum 38+1 şu an Salı günü doğumum var yarın denize gidicem mesela 😂
Minigininannesi Kbat92 doktorum doğuma kadar gir denize bir şey olmaz. Ama havuz yasak dedi girebilirsiniz tabi ki