minnakkraker Matmazelbebi evet çocuk üşümesin diye klima da açılmazdı ama şimdi de dokunur diye açtırmıyorlar hiç bişey vantilatör karşısında oturma soğuk su içme diyor annem her türlü kötü ya yazın olmaz bu iş 😂
Matmazelbebi minnakkraker Valla önce bende açmıyordum ama ne yazık ki artık gündüzleri klimada duruyorum vantilatör kesmiyor 😩😩
neslihanersoy Ben hep yatmak istiyorum bütün gün 😀yemek yapmak ölüm gibi geliyor inanki ve ellerim ayaklarımda şiş balon gibiyim uçmaya hazır 😂
Matmazelbebi neslihanersoy İlkini mecburiyetten yapıyorum. Eşim yanına pilav makarna vs isterse yemeğin baklava açıyormuş gibi önce yemek yapma düşüncesine hazırlıyorum kendimi sonra da törenle mutfağa gidiyorum yaptığım alt tarafı bunlar ama dünyayı yapmışım gibi geliyor 😂😂2 gün bunları yiyelim yemek yapmıcam diyorum sjjdhdhs😂
Mrv001 Matmazelbebi aynı canım bıraksalar hiç çıkmayacağım yataktan keşke havalar serin olsa ama sıcaklardan da uyuyamıyoruz artık 37 haftalık olduk bebiş inmeye başladı aslında aşağıya hissediyorum ama yinede nefes darlığı çok fazla çekiyorum yürümek bile istemiyorum artık 😮💨
Matmazelbebi Mrv001 Senin baya az kalmış Allah kurtarsın inşallah 🥺😍Sağlıkla kavuşun💕🐣Sıcakta herşey zor hamilelik, çalışmak, uyumak, gezmek… 😩yine lohusalığın eylüle denk gelecek biraz rahatlatır seni 😍🥰
Mrv001 Matmazelbebi inşallah lohusalik eylüle denk gelcekte kasımda da taşınacağım kuzum hepsi üst üste geliyor aslında 😮💨😂
Leylayla Matmazelbebi kendine göre bir program yapabilirsin hem keyifli hale gelir hemde kendini çokta zorlamadan… iyi bir fizyoterapist eşliğinde pilates dersi alabilirsin. Hem bedenine gerçekten çok iyi gelecek hemde doğuma hazırlıkta oluyor. Daha esnek olacağın için … sağlıkla kucağmıza alıcaz inşallah 🙏 😊😊
Matmazelbebi Leylayla Evet plan ve düzen olması gerek artık şu saatten sonra egzersiz ve yürüyüş için gerçekten 😍 Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım 🤗🌺
Zehross03 Matmazelbebi bu kişiye göre değişiyo bence ya ben 6 7 ay kusma bulantıdan hep yattım hiç kalkamadım yürüdüğüm an başlıyodu şimdi bulantı azaldı sıcaktan yatamıyorum sürekli geziniyorum daha aktifim diyebiliriz ama bu seferde ayaklarda şişme ve bacak ağrısından zorlanıyorum yani anlıycağın hamilenin derdi bitmez çek allah çek müge anlı diyoya unutamayan doğurmaz benim gibi bende heralde öyle olucam 🤣
Matmazelbebi Zehross03 Senin ne güzel aktifleşme başlamış bende hep aktiftim hep gezdim kusma vs yoktu bende şimdi duruluyor yavaş yavaş vücut 😂🤣
Zehross03 Matmazelbebi göbüş ödem ağrılar zor oluyo bide önde bişey bağlı sanki onu taşıyomuş gibi hissediyo insan elimle kaldırıp öyle yürüyorum bazen sanki yük elime geliyor kfkfkfl
Matmazelbebi Zehross03 Duşta yıkanmak zor oluyor göbek altı için artık hiçbirşey gözükmüyor 🤣🙈🙈Birde kambur durmayayım belim ağrımasın diye dik yürümeye çalışıyorum. Bu seferde sanki külhanbeyi gibi hissediyorum kendimi sjjdjdjd
Matmazelbebi Mrv001 Tek tesellim o zaten sıcakta lohusalık kanama ile uğraşsa insan daha çok delirir. Allah elbet sabrını verir öyle olsa mecbur katlanırdık ama teselli buluyorum kendimce 🙈Allah yardımcın olsun inşallah taşınma noktasında da Allah Bi kolaylığını verir 🥰💕
cokkasmabeabi Matmazelbebi valla hava çok sıcak elim kolum kalkmıyor. Yürüme de normal her zamanki gibi iki çocukla nasıl oluyorsa o kadar ekstra bişey yapmıyorum
Mrsfly Matmazelbebi valla 31+3 deyim sıcaktan pek yatabildiğim şöylenmez. Uyku dışında uzanan biri değilim sırtıma yastık koyarak oturuyorum sadece. Onun dışında hareketlerimi kısıtlamadım daha mı aktifim aslında aynıyım haftada 2 kez pilates yapıorum. Haftaya dan sonra doktorumun önerisi ile 4 e çıkaracağım.
Matmazelbebi Mrsfly Platese kaçıncı haftada başlamıştıız acaba? Öncesinde de yapıyor muydunuz yoksa hamilelik için mi
Mrsfly Matmazelbebi yok yapmıyordum canım hep kendime yapcam diye söz verip yapmayanlardanım 😂 pilatese 26. Haftada başladım doğuma kadar devam etmeyi düşünüyorum